Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Jurgen krijgt én grijpt volop kansen in zijn job

Jurgen startte negen jaar geleden als consultant. Maar sinds vorig jaar ging zijn carrière in een stroomversnelling. Hij begon namelijk aan een opleiding. Niet dat hij zijn collega’s in Halle vaarwel zegt, want na een uitgebreid coachingstraject wordt hij er Business Manager. Ja, Jurgen is een man met ambitie – én een flinke dosis enthousiasme!

Bright Plus

1 min. leestijd

Een sprong in het diepe, met een stevig vangnet

Na acht jaar bij Bright Plus had Jurgen nood aan een nieuwe uitdaging en stelde zich kandidaat om Business Manager te worden van het Bright Plus kantoor te Halle.  Aan de start van zijn traineeship doorliep Jurgen een assessment. Zo ontdekte hij waar zijn groeipotentieel ligt en hoe hij dit best kan benutten. Nu volgt hij, met behulp van zijn persoonlijke coach en manager Nathalie , een uitdagend groeitraject. En zijn collega’s, die supporteren uiteraard volop mee.

Foto Jurgen, Business Manager Bright Plus

Bij Bright Plus bekijken ze steeds welke mogelijkheden er zijn, zodat iedereen op de juiste plaats zit en vooral gelukkig is in zijn job.

Inspanning … en ontspanning!

Bright Plus organiseert ieder jaar verschillende opleidingen. Samen met collega’s van de verschillende kantoren volgde Jurgen vorig jaar bijvoorbeeld een training over communiceren, feedback geven en samenwerken in een team met uiteenlopende drijfveren. Serieuze topics, maar gelukkig is er op zo’n dag ook tijd voor ontspanning met collega’s meteen apéro (of twee, drie, …). En die kleine oogjes de volgende ochtend? Die neemt Jurgen er graag bij.

Benieuwd naar het persoonlijke traject van Jurgen? Ontdek zijn verhaal in de onderstaande video.

Events en trainingen op de agenda

event

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe

app.event.read_more

event

Opendeurdag studenten | Bright Plus Vilvoorde 26 april
app.event.read_more