Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Werken in Brussel? Doen.

Zoek jij de vrijheid om je prioriteiten te stellen én waar te maken? Ontdek hoe onze Brusselse hoofdstad je persoonlijk en professioneel verrijkt.

Bright Plus

1 min. leestijd

Carrière boosten? Netwerken

Brussel is een broedplaats om je professionele kring te vergroten. Trakteer je klanten eens op een zakenlunch of organiseer een afterworkdrink met je collega’s. Schrijf je in voor een netwerkevenement en ontmoet er professionals uit een multinational.

Krijg je de optie tot coworking? Doen! Want een gedeeld kantoor is dé plek om nieuwe klanten te ontmoeten en duurzame relaties op te bouwen.

Groeien en bloeien op vruchtbare bodem

Je Frans bijschaven? Dat doe je gratis en voor niets in Brussel. Zonder cursus en tijdens de werkuren! Grijp je Franstalige collega bij de arm en begin een gesprek, of lees een document in de andere landstaal. Smaakt naar meer? Oefen je kennis op straat, in de winkel of op restaurant. Voor je het weet schittert en straalt je nu nog roestige Frans.

Zin in een uitdaging weg van de werkvloer? Doe een workshop yoga in het park, volg een cursus gebarentaal of vul je cv aan met een diploma webdesign. Met een waaier van mogelijkheden is er voor elk wat wils in de metropool.

Upcycle je reistijd

Pendelen naar de hoofdstad lijkt verloren tijd, maar is het niet.

Kies je voor het openbaar vervoer? Dé gelegenheid om je dag op je eigen ritme te starten en af te ronden. Doe je administratie, beantwoord je e-mails of bereid je werkdag voor. Zo hou je thuis meer tijd over. Doe je liever iets anders? Haal je Netflix-achterstand in of schenk je vereenzaamde boek aandacht.

Toch met de auto naar het werk? Carpool eens met een collega – of een onbekende. Het is gezelliger en versterkt je netwerk. Bovendien verlaag je je kosten door ze te delen met je medereizigers. Behalve sociaal is autodelen dus ook goedkoop!

Verweef inspanning met ontspanning

Bezorgd over je work-life balance? Optimaliseer je dagindeling en win tijd. Fitness jezelf wakker voor je begint, shop erop los tijdens je pauze of pik na het werk een exotische maaltijd en concert mee.
Inspiratieloos dagje? Wakker je creativiteit weer aan:

De opties zijn eindeloos in Brussel: er is altijd wel iets te doen. En met de metro of je Villo!-fiets ligt alles binnen handbereik. Jij kiest!

Brussel, je springplank?

Geprikkeld? Ben je benieuwd naar welke jobs er in Brussel zijn?

Bekijk snel ons aanbod en vind je ideale job!