Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

What we love in Summer: Bright Plus Brussel

De HR Consultants van uitzendkantoor Bright Plus vertellen wat hen een ultieme “summerfever” bezorgt. Lees: lekkere cocktails, zonnige adresjes en ideale hits om de zomer mee in te gaan.

Bright Plus

1 min. leestijd

Tijdens het ochtendgloren rijden wij door de drukke hoofdstad naar ons Bright Plus-kantoor. Eens op kantoor daalt de rust op ons neer en keuvelen we even gezellig bij de koffiemachine. We zetten daarna onze ochtend in met de dagelijkse taken en telefoontjes.

’s Middags wordt er uitgebreid tijd gemaakt voor een lichte lunch. Bij warm weer is onze favoriet een Salade Niçoise, lekker fris en gezond. Als we de tijd vinden, gaan we graag even naar buiten om een frisse neus te halen en er na de middag weer vol energie in te vliegen.

Na het werk gaan we al eens samen naar Cook & Book in Woluwe, waar we kunnen genieten van een glaasje bubbels of witte wijn op dit zonovergoten speelplein. Als working moms nemen we soms onze kinderen mee naar de afterwork waar ook zij genieten van het speelplein. Voeg daar nog eens “Shotgun” van George Ezra en wij zijn helemaal tevreden.