What we love in summer: Bright Plus Hasselt

De HR Consultants van uitzendkantoor Bright Plus vertellen wat hen een ultieme “summerfever” bezorgt. Lees: lekkere cocktails, zonnige adresjes en ideale hits om de zomer mee in te gaan.

Bright Plus

1 min. leestijd

Hasselt, waar de vogeltjes fluiten en de ochtendstond goud in de mond heeft, daar vertoeven wij elke werkdag in ons mooie kantoor van Bright Plus, met zicht op het kanaal. We beginnen onze dag met een gezellig praatje over de avond- en weekendplannen en vliegen er dan met volle goesting in. We geven een woordje uitleg aan een nieuwe stagiair of project assistant of bellen direct naar de kandidaat die als eerste in onze mailbox verschijnt.

Wanneer we een voormiddag hard gewerkt hebben, gunnen we onszelf een gezellige middagpauze. Meestal brengen we zelf onze lunch mee naar het kantoor en bij warmere dagen kiezen we voor een vers en fris slaatje: Een zakje sla uit de supermarkt, wat groentenrestjes uit de koelkast aangevuld met een lekker stuk gerookte zalm of tonijn. We gaan ook in de keuken voor teamwork zodat we extra lang kunnen genieten van ons zonnig terras met een lekkere homemade ice tea of een mocktail.

Voor een uitgebreide afterwork kiezen we ervoor ons te verplaatsen naar Westpunt. Onze hotspot vlak aan het water. Het is daar heerlijk vertoeven op het zonnige terras. Met een zomers drankje in ons hand genieten we hier van de zon terwijl we elkaar aansporen de DJ te vragen “Sonnentanz” van Klangkarussell te spelen. We love us some Duitse beats!