Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

What we love in Summer: Bright Plus Leuven

De HR Consultants van uitzendkantoor Bright Plus vertellen wat hen een ultieme “summerfever” bezorgt. Lees: lekkere cocktails, zonnige adresjes en ideale hits om de zomer mee in te gaan.

Bright Plus

1 min. leestijd

Welkom in Leuven! Op en top studentenstad maar daarnaast ook een stad die veel te bieden heeft aan haar dagelijkse pendelaars. Eerst en vooral hebben wij met ons kantoor in Leuven de hoofdvogel afgeschoten qua locatie: midden in het centrum vlakbij alle leuke winkels en lekkere koffie- en lunchbars.

We starten de dag op kantoor met een gezellige babbel en gaan daarna lustig aan de slag met de nieuwe kandidaten, aanvragen en contractvoorstellen. We nemen tijdig een break om een lekkere koffie of thee te drinken en werken door tot onze maag begint te knorren. ’s Middags genieten we van een lekker fris slaatje bij warm weer. Aangezien we houden van het “dolce far niente”-gevoel nemen we graag iets met een Italiaanse twist: tomaat-mozzarella bijvoorbeeld.

Om na het werk nog even wat verkoeling te zoeken, nemen we er graag een Aperol spritz bij, lekker fris en fruitig om een zwoele zomerdag mee af te sluiten. Wanneer we ons kantoor verlaten en langs Bar Louis lopen, kunnen we het vaak niet laten daar nog even samen een terrasje te doen. Zon gegarandeerd en de leuke sfeer en inkleding krijg je er gratis bij! Spelen ze daar “Cheerleader” van Omi , dan kan onze avond niet meer stuk en krijgen we instant “good vibes”.