Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

What we love in Summer: Bright Plus Luik

De hr-consultants van uitzendkantoor Bright Plus vertellen wat hen een ultieme “summerfever” bezorgt. Lees: lekkere cocktails, zonnige adresjes en ideale hits om de zomer mee in te gaan.

Bright Plus

1 min. leestijd

Elke dag komen wij met plezier naar ons mooie Bright Plus kantoor in Luik. Een stad die nog te ontdekken is met haar vele verborgen parels! We houden ervan elke dag weer de uitdaging aan te gaan om voor onze kandidaten de ideale match te vinden. Maar bij inspanning hoort natuurlijk ook ontspanning en dat weten we hier in Luik maar al te goed!

Ontspannen doen we liefst met een uitgebreide barbecue. Die houden we ’s avonds zodat we voldoende tijd hebben om uitgebreid werk te maken van de verschillende slaatjes, het bereiden van marinades voor vlees en vis… Mmm, het water loopt ons al in de mond. Een barbecue biedt gegarandeerd plezier voor groot en klein en je bent er heel de avond zoet mee.

Wanneer we na het werk samen iets drinken, kiezen we voor gin tonic. We houden van afwisseling en dat kan je perfect doen met een lekkere gin! Een apero na het werk op kantoor of bij één van de leuke cafés op het markplein, beide opties zijn voltreffers. Het marktplein is voor ons “the place to be” omdat er zo veel leuke bars zijn waar je lekkere cocktails en tapas kan proeven terwijl je geniet van de zon op je gezicht!

Wat je moet spelen om ons aan het dansen te krijgen? Makkelijk, dat is natuurlijk “Feels” van Calvin Harris! Dé song die ons direct in de juiste sfeer brengt!