What we love in Summer: Bright Plus Antwerpen

De HR Consultants van uitzendkantoor Bright Plus vertellen wat hen een ultieme “summerfever” bezorgt. Lees: lekkere cocktails, zonnige adresjes en ideale hits om de zomer mee in te gaan.

Bright Plus

1 min. leestijd

Antwerpen, de stad die alles heeft, waar we niet kunnen kiezen wat eerst te doen, heeft ook een mooi Bright Plus-kantoor. Wij jongleren hier elke dag met kandidaten, klanten, contracten en loonfiches en dat alles met een grote smile op ons gezicht.

We beginnen onze dag met na te denken over de lunch, want bij warm weer is het moeilijk kiezen tussen tomaat-mozzarella met munt, een pastasalade of een caesar salade. We durven ook al eens te zondigen: op die dagen genieten we graag van een frietje op het ponton, met een mooi uitzicht op de langsvarende boten.

Wanneer we samen een afterwork plannen, brengen we alle ingrediënten mee om één van onze lievelingsdrankjes in elkaar te shaken. Wordt het een homemade Ice tea, een Strawberry mojito, een Aperol spritz, een Cuba libre of toch maar een lekker koude rosé? Wie zal het zeggen, we love it all! Ons verplaatsen doen we naar één van de hippe zomerbars in Antwerpen, keuze genoeg hier. Ga je naar Baron voor een gezellige sfeer, Black smoke rooftopbar voor een mooi uitzicht, Biblo voor de zon of Park-West voor wat verkoeling? Het is altijd een schot in de roos.

Een zomersong waar wij happy van worden? Eén zomersong? Geef ons maar Mas que nada, Easy love en Summer Jam, we mixen dat wel tot één song, daar worden we zeker nog vrolijker van!