Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Young Grads

Schrijf je in!

Lanceer je carrière

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een gevarieerde job met groeikansen? Als Bright Young Grad bij Outsourcing Solutions leer je in sneltempo bij.

Eerst krijg je de kans om een contract te scoren. Gelukt? Dan leren we je tijdens een bootcamp de kneepjes van het vak, waarna je ervaring opdoet binnen verschillende functiedomeinen. Bij Outsourcing Solutions werk je namelijk op projectbasis bij onze klanten, waardoor je voortdurend nieuwe skills ontwikkelt en je netwerk uitbreidt.

Zin om erin te vliegen?

Jouw voordelen

What's in it for me?

Je hebt meteen een vast contract op zak en je gaat aan de slag bij een van onze gerenommeerde klanten, van kmo’s tot multinationals. Is je project afgerond? Dan wacht je een nieuwe uitdaging in een ander bedrijf, waar je ongetwijfeld evenveel voldoening uit haalt. Ontdek hier al je voordelen als Bright Young Grad bij Outsourcing Solutions!

  • Een vast contract
  • Een job vol afwisseling
  • Een snelgroeiend netwerk 
  • Een mooi salaris en leuke bedrijfswagen
  • Een eerste job waarin je erg veel leert
  • Een plaatsje aan boord van een Great Place to Work
  • Ervaringen in verschillende functies en bedrijven
  • Leuke events  om bij te praten met je collega-consultants

Klinkt goed?

Interesse?

Een job in drie stappen

How we roll

STAP 1

Hallo?

Na een geslaagd telefoongesprek en online assessment maak je kans op een vast contract.

STAP 2

Masterclass

Getekend? Proficiat! Tijdens een vierdaagse masterclass stomen wij je klaar voor je eerste project. Verwacht je aan boeiende trainingen en véél fun.

STAP 3

Aan de slag

Tijd voor het echte werk. No stress: een topteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Nu kun je volop ervaring opdoen bij kick-ass klanten!

Planning

Your road to success

1 februari

1 februari

Applications are open!

1 februari - 4 april

1 februari - 4 april

Solliciteren maar!

23 april

23 april

Heb je een contract gescoord? Welkom bij Bright Plus! We nodigen je uit voor een online event en leveren een Bright Plus box aan huis.

13 - 16 september

13 - 16 september

Wij informeren en inspireren je tijdens onze masterclass.

September

September

Je gaat aan de slag bij Bright Plus. Of juister: bij een van onze topklanten.

Work and play

Masterclass

Een eerste job is altijd spannend. Daarom stomen wij je tijdens een interactieve bootcamp klaar voor ‘the real deal’. Via boeiende trainingen en workshops krijg je meer inzicht in je eigen talenten en train je je communicatievaardigheden. Zo kun je vol zelfvertrouwen aan je eerste project beginnen. Of er ook ruimte is voor fun? En of! Tijdens de teambuilding en randactiviteiten staat plezier centraal.

Programma

4 dagen, 4 thema's

Lang leve zelfkennis

Lang leve zelfkennis

We brengen je persoonlijke drijfveren in kaart en helpen je om meer inzicht te krijgen in jouw denkpatronen en gewoonten. Zo zie je meteen waarom jouw talenten momenteel wel of niet uit de verf komen. Dankzij deze inzichten kun je je persoonlijke skills verder ontwikkelen en ontdek je hoe je beter kunt samenwerken. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid!

Online branding

Online branding

Jij bent met social media opgegroeid. Maar hoe zet je onlinekanalen in om van jouw loopbaan een personal brand te maken? Tijdens deze sessie leer je jezelf op de juiste manier profileren – of je nu meer business wilt genereren voor je toekomstige werkgever of jezelf wilt introduceren in netwerken.

Onboarding Outsourcing Solutions

Onboarding Outsourcing Solutions

De onboarding-opleiding is misschien wel de belangrijkste sessie voor jou als startende project consultant. Je komt er alles te weten over onze organisatie, jouw job als project consultant en hoe wij je daarin ondersteunen. Verwacht je alvast aan heel wat praktische informatie en nuttige tips en tricks. Zo kun je goed voorbereid uit de startblokken schieten.

Leiderschap

Leiderschap

Hoe zet je je kwaliteiten en talenten in om je doelen te realiseren? Dankzij deze workshop neem je je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven in eigen handen. Je leert hoe je je krachten en valkuilen kunt benutten om op een bewuste manier keuzes te maken.

Testimonials

Zij gingen je voor

Een spannende job met veel afwisseling, een mooie verloning én een zomervakantie zonder sollicitatiestress, dat wil toch iedereen, niet?

Het bootcamp was voor mij de ideale start van mijn carrière. Ik heb er niet enkel mezelf leren kennen, maar ook hechte vriendschappen gesloten.

De vierdaagse is een ervaring om nooit te vergeten. Je krijgt interessante opleidingen over LinkedIn, management drives, of persoonlijk leiderschap. Bovendien leer je ook je collega's kennen en kan je je ervaringen delen met elkaar.

De bootcamp was de ideale brug tussen de schoolbanken en het werkveld. Het was een leerrijke ervaring in een prachtige setting. Een aanrader voor iedereen!

Wie dacht dat bijleren saai was heeft dat duidelijk nog nooit op de Bright Plus-manier gedaan!

Masterclass 2019

Sneak peak

Nog vragen?