Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

JobVillage Oostende

Jobvillage Oostende

Op zoek naar een job dicht bij huis zodat je jouw vrije tijd écht nuttig kan spenderen? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van Bright Plus op JobVillage Oostende! 

Wat is JobVillage Oostende? 

JobVillage verzamelt tal van bedrijven uit de regio, om jou als werkzoekende te helpen in jouw zoektocht naar een job dicht bij huis. Je kan er een face-to-face gesprek voeren met werkgevers uit jouw regio, maar kan er ook terecht voor een analyse van jouw cv, loopbaanadvies, ... 

Waarom een bezoek brengen aan de stand van Bright Plus? 

Je weet exact wat je wil: een leuke job die aansluit bij jouw ambities en vaardigheden. En het liefst zo eentje vlakbij huis. Kom langs voor een persoonlijk gesprek met een van onze consultants. Wij bij Bright Plus versnellen je carrière met jobs en opdrachten, heel wat ontwikkelingsmogelijkheden en loopbaanadvies. Samen bekijken we welke job, én welke werkgever, het best bij jou past. Samen leiden we jouw carrière in goede banen. 

Hoe, wat, waar? 

We verwachten jou op 28 maart 2023 tussen 13:30 en 17:00 in Aceg Wellington Hippodroom (Koningin Astridlaan 10 - 8400 Oostende). De Hippodroom is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Met de wagen is er parkeergelegenheid op de parking van de Hippodroom. Extra parkeermogelijkheden vind je onder andere bij Kinepolis en Thermae Palace
Je komt met het openbaar vervoer? Bus: Vanaf het station Oostende kunt u buslijn 6 nemen tot de halte “Oostende stelplaats de lijn”. Vanaf deze halte wandelt u 5 minuten tot Aceg Wellington Hippodroom. De toegang is ook helemaal gratis.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar roeselare@brightplus.be