Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Omgaan met angst - deel 2

Omgaan met angst - deel 1

Wat zal je ontdekken tijdens dit 2-delig webinar

Iedereen heeft in zijn leven te maken met angst. En op zich is angst heel nuttig. Jouw angst zorgt ervoor dat jij kan overleven, maar tegelijkertijd kan het er ook voor zorgen dat je net stopt met leven en bang bent om stappen te ondernemen.

En dàt is iets waar je van af moet willen. Dat je angst jouw leven laat regeren en jou laat tegenhouden om de dingen te doen die je altijd al hebt willen doen. 

Wat zal je ontdekken tijdens dit 2-delig webinar?

In het eerste deel zullen we het hebben over wat angst concreet inhoudt en wat het doet met ons lichaam. Het tweede deel gaan we richting de oplossing & gaan we kijken hoe je beter kan leren omgaan met angst en ervoor kan zorgen dat het jou niet meer tegenhoudt. 

  • Of angst positief of negatief is;
  • Wat de relatie is tussen angst en stress;
  • Welk effect angst & stress hebben op jouw lichaam;
  • Wat jouw natuurlijke stressreactie is;
  • De vermomde angsten;
  • Hoe wij verschillen van alle andere wezens op deze planeet;
  • Jouw grootste saboteur wanneer het op angst aankomt;
  • Het wetenschappelijk bewijs dat het ook anders kan;
  • Hoe we uit de slachtofferrol kunnen kruipen & ons eigen leven opnieuw in handen kunnen nemen;
  • 10 stappen om te leren omgaan met angst.

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt nadien een opname van de webinar om het te herbekijken.

Over de trainer

Hannelore Pante

Hannelore is een trainer, spreker en coach. Als een hervormd zelf-saboteur weet Hannelore hoe frustrerend het kan zijn om vast te blijven zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelt.

Haar manier van leven en denken bezorgde haar stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat zij haar grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, zich te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heeft ze vandaag deze methode ontwikkeld en is ze er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt in plaats van tegen jou!

Vandaag werkt ze elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij haar kennis en ervaring weet ze vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij zichzelf te blijven, haar grenzen te stellen, goed voor zichzelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ze het meeste nodig heeft.

Andere opleidingen van Hannelore Pante
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in