Versterk ons gespecialiseerd HR team voor projectmatig werk

Ben jij een echt 'mensenmens'? Als Project Consultant versterk je de HR-afdeling van onze klanten in verschillende sectoren. Zo krijg je alle kansen om je skills maximaal te ontwikkelen en alle facetten van human resources onder de knie te krijgen.  

He-le-maal jouw ding?
Kom er gezellig bij!

Group 4 Created with Sketch. That’s us
Group 4 Created with Sketch. That’s us

Werken als HR Project Consultant

Jouw collega's vertellen

Het HR team is actief in verschillende bedrijven. Dat betekent verschillende bedrijfsstructuren, Paritaire Comités en arbeidsreglementen.

Het HR team geeft mij de kans om binnen HR zoveel mogelijk te ontdekken. Ik ga aan de slag bij bedrijven uit verschillende sectoren waardoor ik heel veel nieuwe mensen en bedrijfsculturen leer kennen.

Jouw collega's vertellen

Groei door tips en tricks op te pikken of met nieuwe programma’s en methodes te werken. Payroll, Recruitment of HR-administratie? Afwisseling genoeg!

Als HR Project Consultant ben ik bezig met alle aspecten van HR en leer ik elke dag nieuwe, interessante mensen kennen.

Aan deze projecten werken we vandaag

Groei en opleiding - that's also us

Bij Bright Plus zijn we niet vies van training en opleidingen – integendeel! Aan de hand van verschillende leermethoden maken we er zelfs ons stokpaardje van.

Jaarlijkse opleiding naar keuze

Bright Plus Academy

Afhankelijk van jouw interesse kies je jaarlijks een opleiding die jou ligt. Kies uit tal van trainingen gegeven door boeiende sprekers.

Hou je skills scherp

Trainingen

Dankzij onze on- en offline opleidingen train je je skills en ben je altijd mee met de laatste trends.

Get your job in a day

Masterclass Outsourcing Solutions

Tijdens ons jobevent maken starters kennis met Outsourcing Solutions. Is er een match? Dan gaan ze die dag met hun contract naar huis.

Geïnteresseerd?

Bekijk dan snel onze 437 openstaande vacatures of solliciteer spontaan

Onze bedrijfscultuur

Werken als HR Project Consultant in woorden, beelden en cijfers

+350

Die 350 supertoffe collega's krijg je er zomaar bij!

Sinds ik bij Outsourcing Solutions werk, groei ik in mijn kunnen dankzij de projecten en krijg ik de kans om te werken met verschillende persoonlijkheden en in gevarieerde en veeleisende omgevingen.

Als HR Project consultant ontdek ik bij elke nieuw project verschillende bedrijfsculturen, uiteenlopende sectoren, boeiende collega’s, diverse softwarepakketten, HR-domeinen en HR policies. Bij Bright Plus heerst ook zeer sterk het one team, one dream gevoel wat ook tot uiting komt in de toffe events, maandelijkse newsletters en talrijke onlinecursussen.

#ThatsUs

Come and join our HR Team!

Nog vragen?

Onze Project Leaders helpen je graag verder

Roxane
Roxane
Veerle
Veerle
Gwen
Gwen
Marielyne
Marielyne