Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Om je de best mogelijke service te bieden zetten we al onze ervaring en expertise in.

Je weet precies wat je wil: een job die aansluit bij jouw ambities en vaardigheden. En dat natuurlijk liever vandaag dan morgen. Waar wacht je dan nog op? Zet nu de stap! Bij Bright Plus geen ellenlange sollicitatieprocedures. Voor je het weet, ben je al in contact met jouw misschien wel toekomstige werkgever. Check nu onze vacatures en go, go, go! 

Hoe we samenwerken

Vast, tijdelijk of projectmatig: alles kan

Wij werken met 3 contractvormen: vast, tijdelijk of op projectbasis. Aan jou de keuze. 

Vaste en tijdelijke jobs

Vacatures voor meertalige professionals

Heb je een goede talenkennis en zoek je werk in een van onze vakdomeinen? Wij zoeken voor jou de juiste job.

Outsourcing Solutions

De strafste projecten voor jouw talent

Werken bij Bright Plus Outsourcing Solutions, dat is een vast contract hebben bij ons, maar als Project Consultant op projectbasis extern gaan werken.

International Talents

Vaste en tijdelijke jobs voor internationale talenten

Internationaal talent en op zoek naar een job die je talenten ten volle benut? Deze divisie rekruteert meertalige en anderstalige professionals.

Ontdek de mogelijkheden

Vaste of tijdelijke jobs

Jouw partner voor een nieuwe job

Zoek je een vaste of tijdelijke job die je uitdaagt en waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Heb je een goede talenkennis, zoek je werk in een van onze vakdomeinen en bulk je van de ambitie? Dan versnelt Bright Plus je carrière met jobs en opdrachten, loopbaanadvies en heel wat ontwikkelingsmogelijkheden. Bright Plus biedt zowel vaste als tijdelijke opdrachten aan. We bekijken samen met jou waar je drijfveren en ambities liggen en welke job het best bij je past. Samen stippelen we je carrièrepad uit. We willen je carrière op lange termijn in goede banen leiden.

Alle jobs

Projectmatig werken via Outsourcing Solutions

De strafste projecten voor jouw talent

Werken bij Bright Plus Outsourcing Solutions, dat is een vast contract hebben bij ons, maar als Project Consultant op projectbasis extern gaan werken. Maar werken bij Outsourcing Solutions, dat is vooral een job hebben waarin je in sneltempo je competenties ontwikkelt, je bakken ervaring opdoet en je netwerk enorm groeit. Dat is ook een hoop leuke collega’s, permanente begeleiding en veel afwisseling dankzij het projectmatig werken. 

Alle projecten

Jobs voor anderstaligen

Ben jij internationaal talent?

Als jij een native speaker bent die in België woont, kan je terecht bij International Talents. Deze Bright Plus-afdeling zoekt vast en tijdelijk personeel voor internationale spelers op de Belgische markt. Ben jij een specialist in je eigen taal én zoek je een job als assistant, bediende, manager of projectcoördinator? Dan kan International Talents zeker iets voor jou betekenen.

Alle jobs

Jouw carrière accelerator

Bright Plus investeert in je ontwikkeling en groei met Bright Plus Coaching Solutions. Je vindt er interessante artikels, tips en tricks die je helpen om je talenten verder te ontwikkelen. Wist je trouwens dat je kennis uitbreiden niet altijd lang hoeft te duren? Neem eens deel aan een van onze talrijke webinars: een online opleiding van één uurtje tijdens je lunchpauze, live op je pc of tablet. De perfecte manier om je kennis op korte tijd bij te spijkeren.