Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Alle collega's zijn blij deel uit te maken van Bright Plus

Wat wij het meest opviel toen ik startte bij Bright Plus is het warm welkom. Niet alleen door mijn eigen kantoor, maar ook de andere teams verwelkomen nieuwe collega’s met open armen. Dit geldt trouwens ook voor het management. Je merkt dat alle collega’s oprecht blij zijn dat jij deel uitmaakt van Bright Plus.

Wat mij daarnaast enorm aansprak is het feit dat je er meteen ‘ingesmeten’ wordt, uiteraard wel met de juiste begeleiding. Zo krijg je ook al snel een beeld van het groter geheel. Hierdoor weet je wat er, ook op langere termijn, van je verwacht wordt en hoe je kan groeien. Dit is voor mij een grote plus.

Het gevoel van echt een verschil te kunnen maken, voor zowel Bright Plus als voor onze klanten en kandidaten, zorgt dat ik elke dag gelukkig naar het werk kom.

Het gevoel van echt een verschil te kunnen maken, voor zowel Bright Plus als voor onze klanten en kandidaten, zorgt dat ik elke dag gelukkig naar het werk kom. De laatste maanden woedt de war for talent harder dan ooit en daardoor is de appreciatie die wij krijgen bij een match des te groter. Ook merk ik dat we dankzij onze persoonlijke opvolging echt een verschil maken voor onze kandidaten.

Verder heerst er bij Bright Plus een sterk groepsgevoel. We zijn een hecht team, vol collega’s die er samen voor willen gaan. Hierdoor ben je ook echt gemotiveerd om samen tot goede resultaten te komen. Maar natuurlijk ook omdat je weet dat deze resultaten nadien samen goed gevierd worden.

Het leven op kantoor is in één woord ‘bruisend’. We merken dat we het toch wel gemist hebben om ook fysiek samen te werken. De communicatie loopt vlotter en er is veel te vertellen. We wisselen veel informatie uit maar maken ook zeker geregeld tijd voor een gezellige babbel.