Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Bodylanguage

Lichaamstaal: let’s get physical!

In dit webinar word je bewust van de impact van je lichaamstaal en je stem. Wist je dat meer dan 90 % van het effect van je boodschap wordt gecreëerd door non-verbale communicatie zoals lichaamshouding, stem, intonatie, mimiek en oogcontact? Wil je het gewenste effect bereiken en impact maken met je boodschap, dan is het belangrijk met je stem en je lichaamstaal aan de slag te gaan!

In dit webinar leer je je bewust worden van je eigen lichaamstaal. We zoomen in op onbewuste handelingen die we allemaal doen en die je boodschap vaak onbewust ondermijnen. Je ontdekt hoe je je lichaamstaal en je stem kan versterken zodat je met meer impact kan communiceren. Bereid je voor op een confronterend webinar waarin we de lichaamstaal van anderen leren lezen, stilstaan bij de eerste indruk en ons bewust worden van de wisselwerking tussen gedachten, emoties, houding, stem en taal.

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in