Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Digital Detox

Hoe kijk jij naar de digitale wereld? Benieuwd en geprikkeld of geïrriteerd en overprikkeld?

Digitaliteit maakt veel mogelijk, maar brengt onbewust en ongewild ook vaak extra druk met zich mee. Hoe kan je daar gezond mee omgaan? Als ik vanuit digitale onrust het stukje “digitaal” laat vallen, blijft immers onrust over en dat kan niet de bedoeling zijn. Hoe blijf ik digitaal verbonden met de wereld en mezelf? Hoe vind ik rust en stabiliteit binnen de tsunami aan informatie en digitale toepassingen? Kom het ontdekken in dit interactief webinar.

Webinar gemist?

Geen probleem! We sturen je nadien een opname om het te herbekijken.

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Griet Deca - Tryangle
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in