Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Een evaluatiegesprek voorbereiden doe je zo!

De meeste bedrijven houden vandaag evaluatiegesprekken met hun werknemers. Dit is the way to go volgens velen, not done volgens anderen en business as usual volgens nog zoveel anderen.

Om maar te zeggen dat niet iedereen warm wordt van het evaluatiegesprek. Nochtans zou dit een belangrijke afspraak kunnen zetten met een mooie meerwaarde voor zowel evaluator als geëvalueerde, zeker in een tijd waar zowat de helft van de werknemers vindt niet naar waarde geschat te worden. Authentieke appreciatie (of het gebrek daaraan) speelt een grote rol in werktevredenheid, engagement van de medewerker en biedt de leidinggevende een unieke kans om aan personeelsmarketing te doen. Hoe buig je zo'n evaluatiegesprek van obligaat nummer om in een oprecht win-wingesprek? Kom het ontdekken in dit webinar! We zoomen in op de gedeelde verantwoordelijkheid en geven zowel evaluators als geëvalueerden tips en tricks mee om de best mogelijke evaluatiegesprekken te kunnen voeren.

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in