Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Empathisch luisteren

Empathisch luisteren zorgt ervoor dat je de andere echt kan begrijpen wat er dan weer voor zorgt dat je in een heel andere communicatiedynamiek terechtkomt.  

Met aandacht luisteren is niet zo evident als je misschien op het eerste zicht zou denken. Je moet er immers je oordeel en interpretatie voor aan de kant schuiven om zo echt te kunnen focussen op de boodschap van je gesprekspartner. Dit is een belangrijk element van emotionele intelligentie. Als je je kan inleven in anderen, dan kan je effectiever communiceren.

Empathisch luisteren is een heel constructieve manier van communiceren. Er ontstaat heel waardevolle informatie wanneer je erin slaagt om empathisch te luisteren waardoor je misverstanden kan vermijden en in staat bent om samen op een punt te komen waar je zonder je empathische vaardigheden nooit zou geraken.

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Griet Deca - Tryangle Happiness and Well-Being at work
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in