Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Online training geven - tips & tricks

Je heb het de voorbije maanden ongetwijfeld al gemerkt: online trainingen, presentaties en webinars zijn alom tegenwoordig.

Het internet en sociale media zorgen ervoor dat we op die manier razendsnel kennis kunnen opdoen en kunnen delen met anderen.

Nooit waren we zo geconnecteerd met elkaar en toch brengt het digitale aspect ook uitdagingen met zich mee. Want hoe betrek je jouw publiek bij je training als jullie elkaar niet fysiek zien?

Hoe ben je er zeker van dat je boodschap bij hen overkomt? Hoe bouw je je online training best op zodat iedereen goed kan volgen? En welke tips en tricks kan je als presentator inzetten om ook digitaal sterk en krachtig over te komen? 

In dit webinar duiken we in de wereld van de online trainingen. Je krijgt een inkijk in wat ze boeiend maakt, in hoe je de interactie met je publiek aangaat en hoe je de kansen van het online gebeuren optimaal kan benutten om je boodschap over te brengen. We focussen daarbij zowel op de inhoudelijke als de technische aspecten. 

Na dit webinar weet je perfect hoe je een online training of presentatie aanvat en waar je kan op letten om je digitale publiek een boeiende online leerervaring te bieden. 

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt nadien een opname van de webinar om het te herbekijken.

Over de trainer

Stefanie Clinckemaillie

Stefanie Clinckemaillie geeft stem aan verhalen als ceremoniespreker, storyteller, presentatrice en sprekerscoach.

Ze is oprichter en zaakvoerder van Merveil, waarmee ze samen met haar team jaarlijks talrijke creatieve en persoonlijke ceremonies op maat verzorgt in binnen- en buitenland. Dit voor huwelijken en bij afscheid.

Daarnaast leidt Stefanie ceremoniesprekers/storytellers in spe op in haar eigen Merveil Academy. Binnen de opleiding leert ze haar cursisten hoe ze op professionele wijze verhalen kunnen uitschrijven en brengen als spreker.
Voor Stefanie staat de mens altijd centraal als het om communicatie gaat. Woord is immers wat ons met elkaar verbindt. Het is dan ook haar grootste wens om jou te leren communiceren vanuit je eigen, authentieke kracht.

Andere opleidingen van Stefanie Clinckemaillie
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in