Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Sterker dankzij stress

Boost je psychologische immuniteit.

Tegenwoordig staat het mentale welzijn heel erg onder druk. Heel wat mensen ervaren angst, onzekerheid en stress, ook op het werk. In dit webinar ontdek je inzichten, tips en technieken om op een andere manier naar stress te kijken en er daardoor gezonder mee om te gaan. Op die manier ontstaat een heuse boost van je psychologische immuniteit.

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt nadien een opname van de webinar om het te herbekijken.

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Overtuigd?

Schrijf je dan snel in