Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Stoppen met piekeren

Ons hoofd staat nooit stil. Naast de dagelijkse gesprekken die je voert met je collega’s, je klanten, je medewerkers en anderen, voer je minstens tien keer zoveel gesprekken met jezelf. 

Vaak zijn we ons door de drukte niet bewust van wat we allemaal tegen onszelf vertellen en hoe die stem in ons hoofd ons dagelijks functioneren beïnvloedt. 

Meer zelfs, indien je te vaak en te veel in je hoofd leeft, krijg je het gevoel dat het leven een loopje met je neemt. Je krijgt het dan benauwd, raakt gestresseerd en gaat (jawel) nog meer nadenken en piekeren over alles wat er met je gebeurt. 

Uit die spiraal komen is niet gemakkelijk. Zeker niet als je van nature uit een piekeraar bent. Het is echter niet onmogelijk, want met de juiste tips en tricks kan je bewust met je gedachten om leren gaan. Zo leer je ze ook in te zetten om krachtiger en doelbewuster in het leven te staan. 
In dit webinar leer je hoe dat stemmetje in je hoofd precies werkt, waarom je de neiging hebt er teveel naar te luisteren, wat die communicatie in je hoofd met je leven doet en vooral hoe je ermee kan omgaan. Het doel is meer rust in je hoofd en in je leven. 

Webinar gemist?

Geen zorgen! We bezorgen je nadien een opname om het te herbekijken.

Over de trainer

Stefanie Clinckemaillie

Stefanie Clinckemaillie geeft stem aan verhalen als ceremoniespreker, storyteller, presentatrice en sprekerscoach.

Ze is oprichter en zaakvoerder van Merveil, waarmee ze samen met haar team jaarlijks talrijke creatieve en persoonlijke ceremonies op maat verzorgt in binnen- en buitenland. Dit voor huwelijken en bij afscheid.

Daarnaast leidt Stefanie ceremoniesprekers/storytellers in spe op in haar eigen Merveil Academy. Binnen de opleiding leert ze haar cursisten hoe ze op professionele wijze verhalen kunnen uitschrijven en brengen als spreker.
Voor Stefanie staat de mens altijd centraal als het om communicatie gaat. Woord is immers wat ons met elkaar verbindt. Het is dan ook haar grootste wens om jou te leren communiceren vanuit je eigen, authentieke kracht.

Andere opleidingen van Stefanie Clinckemaillie
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in