Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 22/01/2020

Project Assistant gezocht!

De job

Ervaringen en contacten opdoen?


Dankzij Bright Plus Outsourcing Solutions ben je zeker van continuïteit in je job!

Onze projecten worden afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Aan de slag voor onbepaalde of bepaalde duur: aan jou de keuze! Bovendien geeft werken via Bright Plus Outsourcing Solutions je de mogelijkheid je ervaring optimaal in te zetten en extra kennis en vaardigheden te verwerven.

Als medewerker van Outsourcing Solutions werk je steeds op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.


 

Jouw profiel

Je hebt twee tot vijf jaar ervaring als Assistant. Je beschikt over een sterke gesproken en geschreven talenkennis (N/F/E) en uitstekende computerskills.

Als Project Assistant rekenen we op je betrouwbaarheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wat krijg je ervoor?

Bright Plus Outsourcing Solutions biedt je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering. Bovendien besteden we veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling.

Je professioneel netwerk groeit, je maakt kennis met verschillende bedrijfsculturen en de variatie aan projecten ondersteunen zowel je professionele als je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw werkgever
  • 360 Collega's
  • Sector: Andere

Outsourcing Solutions is al meer dan 20 jaar marktleider in het outsourcen van meertalige assistants.  Onze klanten zijn actief binnen diverse sectoren, zowel KMO’s als multinationals, verspreid over het ganse land.

Kandidaten zijn niet zomaar een target, maar wel de belangrijkste schakel in het selectieproces. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan de kandidaten in het proces. Zowel voor de kandidaat als voor de klant gaan ze bij Bright Plus voor de meerwaarde.