Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 23/02/2021

Project Consultant – projectmatig werken in Geel

De job

Ben jij op zoek naar uitdaging en afwisseling? Lijkt een job als Customer Service assistant jou wel boeiend? Maar ben je ook commercieel ingesteld en is een functie als Sales Assistant bijgevolg ook wel iets voor jou? Of wat dacht je van Purchase Assistant of Customer Service medewerker.

Outsourcing Solutions biedt je in de job als project consultant de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract én continuïteit in je job. Start jij binnenkort op als Customer service asistant bij een van onze klanten om vervolgens verder te gaan naar jouw volgende uitdaging? 

Jouw profiel
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak of je kan dit compenseren door voldoende relevante ervaring voor te leggen. 
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels. 
 • Je kan vlot overweg met de gangbare software zoals Microsoft Word, Excel en Powerpoint. 
 • Je werkt je snel in en bent op zoek naar uitdaging en afwisseling. 
 • Je zit vol ambitie, wil graag bijleren en staat te popelen om verder te groeien op professioneel vlak.
Wat krijg je ervoor?
 • Je krijgt een vast contract bij Outsourcing Solutions, maar gaat op projectbasis extern werken. Uitdaging en afwisseling
 • Je mag rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met een massa extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, gsm… 
 • Je mag een eersteklas bedrijfswagen in ontvangst nemen! 
 • Je wordt gecoacht tijdens en na je projecten en mag rekenen op interessante opleidingen op maat zodat je steeds mee bent met de nieuwste ontwikkelingen.

Benieuwd naar meer? Op onze website vind je meer informatie, een heleboel vacatures én getuigenissen van onze huidige Project Consultants.

Jouw werkgever
 • 360 Collega's
 • Sector: Andere

Outsourcing Solutions biedt klanten een stabiele en kwalitatieve oplossing aan voor tijdelijke projecten, door een vast team van project consultants uit te sturen. Echte professionals in tal van vakgebieden zoals sales, administratie, marketing, aankoop, logistiek, HR… 
Als projectmedewerker kan je in verschillende sectoren terechtkomen, zowel in zowel Kmo’s als Multinationals.
Behoor jij binnenkort ook tot ons team van professionals?
Wij hopen jouw kandidatuur te ontvangen! 

Samenwerken met International Talents is een waardevolle ervaring voor mij geweest. Hun persoonlijke aanpak, de nadruk op de unieke loopbaan van de kandidaten, het harde werk en geduld maken dat International Talents er met kop en schouders bovenuit steekt.