Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 25/06/2024

HR Project Coordinator in Sint-pieters-woluwe

Bright Plus is bezig aan een stevige opmars. Onze professionele, open en persoonlijke aanpak maakt ons dan ook tot een ‘Plus’ voor zowel jobkandidaten als groeiende bedrijven. Om dit verder te zetten, zoeken we een HR Project Leader in Sint-Pieters-Woluwe voor het team International Talents.

Wat je bij ons mag verwachten? Een onderscheidend loonpakket, een goede werk-privébalans en veel autonomie. En dat allemaal in een kantoor in jouw buurt, omringd door gedreven collega’s.

Wat doe je als HR Project Coordinator?

Jij krijgt van ons twee petten, want je richt je zowel op onze projectmedewerkers die aan de slag zijn bij onze klanten als op aanwervende bedrijven. Elke dag ziet er dus anders uit.

Team opvolgen en uitbreiden – Voor onze projectmedewerkers en freelancers ben jij de rots in de branding. Jij matcht hen met tijdelijke projecten bij onze klanten en hoort iedereen elke maand om zeker te zijn dat alles goed verloopt. Je plant dus niet enkel, maar bent ook een luisterend oor, coach en motivator. Bovendien ga je op zoek naar nieuwe krachten voor het International Talents-team, met taken van recruiting tot screening.

Klanten vinden en binden – Zoekt een bedrijf naar een meertalige professional om een piekperiode te overbruggen, langdurige afwezigheid op te vangen of een ander nood in te vullen? Dan zorg jij snel voor de juiste oplossing. Nadien evalueer je met de klant onze samenwerking én speur je naar extra opportuniteiten. Die commerciële flair zet je ook in om nieuwe bedrijven te prospecteren en te overtuigen van Bright Plus als hr partner.

Wat zijn de 5 troeven van onze HR Project Coordinators?

Naast ambitie, een paar jaar relevante werkervaring en een passie voor HR, heb je :

#1 Oog voor collega’s – Voor je projectmedewerkers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent toegankelijk, empathisch en oplossingsgericht. Bovendien weet je ieders talenten goed te benutten.

#2 Oog voor resultaten – En dat in een heel concurrentiële markt. Je kan moeiteloos uitzoomen en actie ondernemen om met een topservice targets te behalen.

#3 Oog voor Bright Plus – Overal waar je komt, ben je een ambassadeur van Bright Plus. Je weet perfect waar we voor staan, wat we doen, en hoe we het verschil maken.

#4 Oog voor klanten – Jij denkt altijd mee met je klanten en bouwt zo aan een langetermijnrelatie. Jouw expertise en enthousiasme geven hen vertrouwen.

#5 Oog voor welzijn – Je projectmedewerkers functioneren enkel goed als jij je goed in je rol voelt. Zo bouw jij volop mee aan jouw welzijn en dat van je projectmedewerkers.

Wat bieden we onze HR Project Coordinators?

Hier staat doorgaans een marktconform, competitief of aantrekkelijk loon. Maar wat betekent dat concreet? Dit is hoe Bright Plus International Talents voor een onderscheidende verloning en erkenning kiest:

Optimalisering loon – Via benchmarking garanderen we een mooi brutoloon. Bovendien mag je rekenen op een interessant bonussysteem om je netto inkomen te optimaliseren.

Extralegale voordelen – Naast verschillende mobiliteitsopties (zoals een bedrijfswagen met tankkaart, elektrische fiets of mobiliteitsbudget), bieden we je ook een gsm-abonnement, maaltijd- en ecocheques, een onkostenvergoeding, verzekeringen en bonussen (cao 90 en variabele verloning). Met dit pakket onderscheiden we ons in de markt.

Work-life balance - want wij gaan voor gelukkige medewerkers! Wij bieden je daarom 32 verlofdagen, een flexibel uurrooster én de mogelijkheid tot thuiswerk.

Motiverende werkomgeving – Bright Plus is al 15 jaar een Great Place to Work. Bij ons ben je geen nummer maar een gezicht, een individu, een persoon. Onze medewerkers zijn niet voor niets de ‘Plus’ in Bright Plus.

Groei, groei, groei – Onze HR Project Leaders zetten Bright Plus mee op de kaart. Je krijgt dan ook alle kansen om je te verdiepen in de rol, maar evengoed om je kennis te verbreden door andere taken op te nemen. Jij stuurt, wij voorzien opleiding en begeleiding.

Compleet welzijnsbeleid – We investeren in een gezond, gelukkig, gemotiveerd, geïnformeerd en getalenteerd team. Daarnaast zetten we ons als geëngageerde collega’s in voor tal van sociale en milieuprojecten.

Fun en ontspanning – Denk aan gezellige lunches, teambuildings, incentivetrips en andere leuke extra’s. Work hard, play hard, dat is ons motto!

  • Sector: Diensten

Wie is Bright Plus?

Met 30 jaar ervaring op de teller zijn we de marktleider in het matchen van meertalige professionals met bedrijven op zoek naar talent. Ons betrouwbaar team van 90 hr-specialisten, verspreid over 16 kantoren in België, zorgt elke dag voor de echte ‘plus’. We kiezen daarbij resoluut voor een persoonlijke, open en professionele aanpak. En wie weet doen we dat binnenkort samen met jou.