Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 02/07/2024

Klantenadviseur Ondernemingsloket in Roeselare

Ben jij op zoek naar job als Klantenadviseur Ondernemingsloket in Roeselare? Bij Liantis kom je terecht in een bedrijf waar samenwerken en ondernemerschap centraal staan. Er is ruime aandacht voor zowel jouw ambities als jouw work-life balans. Solliciteer vandaag via Bright Plus, de rekruteringspartner van Liantis.

Wanneer een ondernemer of zelfstandige een bedrijf opstart, komen daar heel wat zaken bij kijken. In deze job geef jij advies en bied je ondersteuning aan deze ondernemers. Zo ben je op de hoogte van welke stappen er komen kijken voor de opstart van een bedrijf. Je weet welke voorwaarden er gelden en onder welk statuut iemand valt. Ook ga je na of er bijkomende verzekeringen nodig zijn. 

 • Je adviseert en begeleidt zelfstandige ondernemers en partners (bijvoorbeeld boekhouders) over alle facetten van het opstarten, de wijziging en eventuele stopzetting van een onderneming. Je bent het eerste aanspreekpunt, voorziet voor hen een adviesverlening op maat en zorgt ook mee voor een correcte administratieve opvolging.
 • Je kan een antwoord bieden op alle binnenkomende vragen. Welke stappen dien ik te ondernemen vooraleer ik kan opstarten? Zijn er bepaalde voorwaarden waaraan ik moet voldoen? Onder welk statuut kom ik te vallen? Dien ik bijkomende verzekeringen te nemen? Schrikken deze vragen je nu nog af? Geen probleem. Wij voorzien een grondige basisopleiding.
 • Je speelt in op de behoeften van de zelfstandige. Met het oog op commerciële opportuniteiten kan je het volledige dienstenaanbod van Liantis aan de klant toelichten en onderneem je hiervoor de nodige acties.

Een goede Klantenadviseur Ondernemingsloket bezit een bachelor- of masterdiploma en heeft een eerste relevante werkervaring achter de rug. Je kan klanten duidelijk verder helpen in het Frans en/of Engels. Verder vind je het fijn om je af en toe te verplaatsen in de regio.

Daarnaast beschik je over deze soft skills:

 • Je communiceert vlot en staat zowel mondeling als schriftelijk stevig in je schoenen. Je voelt je goed bij regelmatige klantencontacten en ontvangt iedere klant met een glimlach.
 • Je denkt mee met de klant en kan probleemloos inspelen op hun wensen en behoeften. Je analyseert hun vragen op een diepgaande manier en geeft advies op maat. Steeds vanuit een oplossingsgerichte visie.
 • Je hebt de ambitie om continu bij te leren zodat je de veelomvattende en snel wijzigende wetgeving correct in de praktijk kan toepassen.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Bij Liantis maak jij het verschil. Ze bieden je een geweldige carrière met oog op persoonlijke ontwikkeling.

Mensen zijn het kloppend hart van hun organisatie. Daarom zetten ze in op ondernemerschap en geven ze je ruimte om te groeien. Ook is er heel veel oog voor jouw werk-privébalans. Zo werk je in een glijdend uurrooster van 38 uur per week en is er de mogelijkheid tot thuiswerk. Je bouwt 32 verlofdagen op die je vrij kan inplannen.

Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Qua verloning mag je rekenen op:

 • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.
 • Een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en verzekering gewaarborgd inkomen.
 • Een flexibel beloningssysteem waardoor je zelf heel wat voordelen nog kan kiezen.
 • Een leuke extra in de vorm van een loonbonus.
 • Sector: Diensten

Liantis ondersteunt via hun ondernemingsloket dagelijks startende ondernemers en werkgevers. Ze geven gericht advies op een duidelijk manier en bieden administratieve ondersteuning en begeleiding. Ze hebben een breed aanbod aan diensten, elk met hun eigen expertise en zijn zo een one-stop shop voor ondernemers.