Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Deelnemen aan Bright Young Grads? Dat is je netwerk in sneltempo zien groeien!

Pas afgestudeerd? Dan ben jij vast op zoek naar een job vol variatie, groeikansen én dat allemaal binnen een organisatie die bij je past. Dat is precies waar het Bright Young Grads-programma van Bright Plus om draait.

Bright Plus

2 min. leestijd

De (bedrijfs)wereld ligt aan jouw voeten!

Als kersverse professional op de arbeidsmarkt moet je al snel heel wat belangrijke vragen beantwoorden: welke job wil je doen? Op welke vakdomein wil jij je toespitsen? Welk type werkgever past goed bij jou? Maar waarom zou je één job kiezen als je met één sollicitatie ook veel meer werkervaringen kan opdoen? Dankzij het Bright Young Grads-programma van Outsourcing Solutions kan je al doende de antwoorden op al je professionele vragen ontdekken.

In 3 stappen naar je eerste job vol afwisseling

1. Let’s meet

Klaar met je bachelor- of masteropleiding en zin om erin te vliegen? Dan kan je bij Bright Plus Outsourcing Solutions solliciteren als Bright Young Grad. Na een geslaagde kennismaking en online assessment maak je via deze weg kans op een vast contract als Junior Project Consultant. Je krijgt dan vast in dienst bij ons, maar gaat op projectbasis aan de slag bij onze klanten. Afwisseling troef!

2. Klaargestoomd tijdens een vierdaagse masterclass

Heb je jouw contract getekend? Proficiat! Dan is het hoog tijd om jezelf klaar te stomen voor je eerste project. Dat doe je als Bright Young Grad samen met je collega-consultants tijdens een vierdaagse masterclass. Dat is een week vol boeiende trainingen, leuke teambuildings en gezellige avonden op een inspirerende locatie in de Ardennen.

Tijdens de masterclass ontdek je meer over jezelf. Wat zijn jouw drijfveren? Hoe kan jij je skills en competenties versterken? Hoe zet je jouw talenten optimaal in? Waar zit jouw groeipotentieel? Die kennis leer je ook op een professionele manier inzetten op je sociale media om je professionele netwerk uit te bouwen en jezelf als jonge professional op de arbeidsmarkt te positioneren. Zo worden je sociale kanalen je uithangbord als je na je uitgebreide onboarding opleiding echt als Project Consultant aan de slag kan gaan.

3. Aan de slag als Project Consultant

Tijd voor het echte werk. Want de fun begint nu pas echt op je eerste project. Terwijl jij iedereen nog vol trots vertelt over je leerrijke ervaringen tijdens de masterclass, gaan wij voor jou op zoek naar je eerste project bij een van onze topklanten. Is je opdracht afgerond? Dan wacht je een nieuwe uitdaging in een ander bedrijf.

Als Project Consultant krijg je in ruil een job met veel afwisseling, een mooi salaris en een leuke bedrijfswagen, een snelgroeiend netwerk en ervaringen in verschillende functies en bedrijven. Zit je ondertussen toch nog met vragen? Dan staan onze consultants met veel plezier klaar om je te begeleiden.

Ready to rumble? Wacht niet langer en schrijf je hier in voor het Bright Young Grads-programma waarvoor de sollicitaties lopen van 1 februari tot 3 april 2022!

 

Events en trainingen op de agenda

event

Opendeurdag studenten | Bright Plus Vilvoorde 19 april
app.event.read_more

event

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe

app.event.read_more