Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Secretary Plus wordt Bright Plus

Rekruteringsspecialist Secretary Plus verandert op 11 oktober 2019 zijn merknaam in Bright Plus. De arbeidsmarkt evolueert voortdurend en vandaag stelt Bright Plus vast dat de term “secretary” de lading onvoldoende dekt. Daarom kiest het bedrijf, dat vooral gekend is als partner in het rekruteren van meertalige bedienden, voor een nieuwe naam.

1 min. leestijd

Ondersteunend personeel: sleutelfiguren

Wie vandaag een rol opneemt in management support doet dat doorgaans op basis van een professionele opleiding en een breed pakket aan vaardigheden in onder andere projectmanagement, customer service, communicatie en HR.  ‘De functie is sterk geëvolueerd ten opzichte van vroeger en de profielen zijn meer dan ooit cruciale schakels die bedrijfsprocessen versterken en organisaties doeltreffender en daadkrachtiger maken. Onze nieuwe naam “Bright Plus” erkent die evolutie’, zegt Bright Plus CEO Linda Cappelle.

‘Toen Secretary Plus 26 jaar geleden startte als rekruteringsbedrijf voor secretariaatsprofielen zagen de economie en de arbeidsmarkt er volledig anders uit. Het beroep, de niche en de functietitel zijn ondertussen veranderd. Slechts 16% van alle vacatures die Bright Plus vandaag aanbiedt, zijn klassieke managementassistent-functies. Tegenwoordig zoeken bedrijven meer gespecialiseerde profielen. Ze zoeken mensen die know-how en ervaring hebben in verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld marketing of HR. Bright Plus biedt hen een uitkomst met een divers en gespecialiseerd aanbod.’ 

What’s in a name

Met de merknaam “Bright Plus” kiest de HR-dienstverlener nu voor een verhaal dat veel dichter aansluit bij het eigen aanbod en persoonlijkheid van innovatieve services en sterke kandidaten waarmee ze werken. De naam is uiteraard niet toevallig gekozen. “Bright” drukt positiviteit, openheid, professionele uitmuntendheid en persoonlijke aanpak uit. Daarnaast refereert het ook naar menselijk talent en intelligentie, zowel in aanpak voor de klant als in profielen waarmee Bright Plus werkt. Het respect voor het menselijke kapitaal van de organisatie zit ook vervat in de naam: de medewerkers van het bedrijf zijn de plus in Bright Plus.

Met de naamsverandering schrijft Bright Plus een nieuwe pagina in haar jarenlange geschiedenis. Het bedrijf blijft wel trouw aan de niche van meertalige professionals.

We're Bright

Brighter Together