Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Doorbreek de vicieuze cirkel

Doorbreek de vicieuze cirkel

Doorbreek de vicieuze cirkel

Wanneer m’n cliënten bij me terecht komen en mij hun verhaal vertellen dan hoor ik heel vaak dat zij al jaren tegen dezelfde dingen aanlopen en enorm veel moeite hebben om een beter resultaat te creëren.

Dan horen ze zichzelf al zeggen : ‘Hier ben ik al eens geweest en ik wil hiervan af.’

Misschien klinkt dit wel herkenbaar voor jou? Wel, het goeie nieuws is dat er effectief een manier bestaat om de vicieuze cirkel te doorbreken. Van de automatische piloot te kunnen afgaan en een nieuwe koers te gaan varen.

In dit webinar gaan we met deze manier aan de slag. 

Je zal ontdekken:

  • Hoe het komt dat je cirkeltjes blijft draaien
  • Hoe jij je eigen energie kan leren managen
  • Hoe belangrijk focus is in dit verhaal en hoe je dit zo goed mogelijk kan trainen

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt nadien een opname van de webinar om het te herbekijken.

Over de trainer

Hannelore Pante

Hannelore is een trainer, spreker en coach. Als een hervormd zelf-saboteur weet Hannelore hoe frustrerend het kan zijn om vast te blijven zitten in een comfortzone die alles behalve goed aanvoelt.

Haar manier van leven en denken bezorgde haar stress, angst, paniekaanvallen en énorm veel zelftwijfel. Het zorgde ervoor dat zij haar grens niet kon aangeven en constant anderen aan het pleasen was. 

Door jarenlang onderzoek, trial & error, zich te laten omscholen tot mindset coach & mind expert en zelf ook begeleid te worden door de beste coaches en mentors heeft ze vandaag deze methode ontwikkeld en is ze er énorm op gebrand om deze met jou te kunnen delen zodat ook jij een mindset kan creëren die vóór jou werkt in plaats van tegen jou!

Vandaag werkt ze elke dag opnieuw keihard om een leven uit te bouwen volgens mijn normen en waarden. Doen er zich nog steeds uitdagingen voor in m’n leven? Oh, absoluut! Maar dankzij haar kennis en ervaring weet ze vandaag wat ervoor nodig is om dicht bij zichzelf te blijven, haar grenzen te stellen, goed voor zichzelf te zorgen en te luisteren naar datgene wat ze het meeste nodig heeft.

Andere opleidingen van Hannelore Pante
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in