Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Omgaan met perfectionisme

Omgaan met perfectionisme

Vind je het soms moeilijk om je eigen grenzen aan te geven op het werk? Schrijf je in en leer omgaan met perfectionisme!

Faalangst, culturele normen, hoge verwachtingen, oplichterssyndroom, perfectionisme,... Hoe ga je om met je eigen grenzen en leerpunten? Hoe laat je voorzichtig los zonder opgeven? Klinkt je dit bekend in de oren?

In deze sessie leert Kim Hilgert, Chief Happiness bij Tryangle Happiness and Well-being at Work, hoe je nu net met deze aspecten kan omgaan. Leer omgaan met perfectionisme zodat je je niet langer door angst en dwang laat leiden, maar je leven zelf in handen kan nemen. Ontdek hoe je verrassend perfect kan zijn en hoe je je goed kan voelen door te streven naar maximum 8 op 10. Hou zo meer energie over en verhoog je veerkracht.

Benieuwd naar meer? Schrijf je nu in!

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt achteraf een opname van de webinar om te herbekijken.

Over de trainer

Kim Hilgert - Tryangle Happiness and Well-Being at work

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Kim Hilgert - Tryangle Happiness and Well-Being at work
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in