Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de trainingen
webinar

Presenteren kan je leren

Word jij al nerveus van de gedachte aan spreken voor een publiek? Schrijf je in en leer presenteren!

Krijg je klamme handjes wanneer je in de meeting room een presentatie moet geven? Voel je de stress nu al opkomen over het voorstel dat je moet gaan pitchen? Dan is er goed nieuws, want presenteren kan je leren!

Deze sessie toont je de kneepjes van het vak rond presentatietechnieken. We vertellen je hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je lippen hangen, hoe je de aandacht kan grijpen en vasthouden en je leert spreken met impact. En een extra voordeel? Iedereen heeft baat bij de technieken die je hier leert, want ze zijn net zo goed van toepassing tijdens individuele gesprekken als wanneer je spreekt voor een groter publiek.

Benieuwd naar meer? Schrijf je nu in!

Webinar gemist?

Geen zorgen! Je ontvangt achteraf een opname van de webinar om te herbekijken.

Over de trainer

Griet Deca - Tryangle

Are you in control? The game is on! Welkom bij Tryangle - let's try a different angle!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar jouw welzijn op het werk en werkgeluk.

Tryangle staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching, educatieve fun-teambuilding en duurzame consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk. Onze gecertificeerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt. Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning-by-doing. Training, coaching, teambuilding en consulting met een gezond hoekje af én met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn en werkgeluk. The game is on… Challenge yourself!

Andere opleidingen van Griet Deca - Tryangle
Overtuigd?

Schrijf je dan snel in