Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Onze dienstverlening

Je weet precies wat je wil: een job die aansluit bij jouw ambities en vaardigheden. En dat natuurlijk liever vandaag dan morgen. Waar wacht je dan nog op? Zet nu de stap! Bij Bright Plus geen ellenlange sollicitatieprocedures. Voor je het weet, ben je al in contact met jouw misschien wel toekomstige werkgever. Check nu onze vacatures en go, go, go! 

Ons aanbod

Wij zijn jouw partner voor een nieuwe job

Zoek je een vaste of tijdelijke job die je uitdaagt en waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Heb je een goede talenkennis, zoek je werk in een van onze vakdomeinen en bulk je van de ambitie? Dan versnelt Bright Plus je carrière met jobs en opdrachten, loopbaanadvies en heel wat ontwikkelingsmogelijkheden. Bright Plus biedt zowel vaste als tijdelijke opdrachten aan. We bekijken samen met jou waar je drijfveren en ambities liggen en welke job het best bij je past. Het vinden van de juiste job heeft namelijk alles te maken met de manier waarop jij wilt werken. Samen stippelen we je carrièrepad uit. Soms denken we vooruit en reiken je opties aan die je zelf nog niet overwogen had. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om je carrière op lange termijn in goede banen te leiden.

Vacatures voor meertalige professionals

Vaste en tijdelijke jobs

Heb je een goede talenkennis en zoek je werk in een van onze vakdomeinen? Wij zoeken voor jou de juiste job.

De strafste projecten voor jouw talent

Outsourcing Solutions

Werken bij Bright Plus Outsourcing Solutions, dat is een vast contract hebben bij ons, maar als project consultant op projectbasis extern gaan werken

Vaste en tijdelijke jobs voor internationale talenten

International Talents

Expat en op zoek naar een job die je talenten ten volle benut? Deze divisie van Bright Plus rekruteert meertalige en anderstalige professionals.

Jouw carrière accelerator

Bright Plus investeert dagelijks in ontwikkeling en groei via Bright Plus Coaching Solutions: de grootste website voor assistants in België. Of je nu wilt versterken, verdiepen, verbreden of veranderen: We Assist You is jouw inspiratiebron. Je vindt er interessante artikels, tips, tricks en tools die je helpen om je talenten verder te ontwikkelen. Wist je trouwens dat je kennis uitbreiden niet altijd lang hoeft te duren? Neem eens deel aan een van onze talrijke webinars: een onlineopleiding van één uurtje tijdens je lunchpauze, live op je pc of tablet. De perfecte manier om je kennis op korte tijd bij te spijkeren.

Ontdek onze trainingen