Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Levenslang leren binnen Bright Plus

Een job binnen Bright Plus? Dat betekent uitdaging, professionaliteit en bakken plezier. Ruimte nodig om jezelf te ontplooien? Check! Je ambities waarmaken? Waarom ook niet! Je competenties verder aanscherpen? Yes, please! Met on- en offline opleidingen en coaching-on-the-job staan wij op de eerste rij om je aan te moedigen in dit proces. Want onze mensen? Die zijn de ‘Plus’ in Bright Plus. Wij bouwen met veel plezier mee aan jouw carrière op de lange termijn. Career makers? That’s us!

Groeimogelijkheden

Hoe kan ik groeien binnen Bright Plus

Jouw plan A, B en C? Vooruitgaan in je carrière. Je wil niet stilstaan, maar evolueren en bijleren. Dat snappen wij helemaal. Via interne en externe opleidingen, vastgelegde evaluatie- en feedbackmomenten en een uitgestippeld groeitraject bieden we je een waaier aan ontwikkelingsmogelijkheden. Zo komen jouw talenten volledig tot hun recht.

Welkom binnen het team

Jouw eerste werkdag

Zwemmen of verzuipen - daar geloven we bij Bright Plus niet in. Al vanaf dag 1 mag jij je rekenen op een sterke start. Verwacht je maar aan een persoonlijke verwelkoming door jouw team waarbij je, samen met je collega’s, de eerste kneepjes van het vak meekrijgt. De volgende dagen en weken word je volledig ondergedompeld in de wereld van Bright Plus, steeds onder begeleiding van jouw collega’s en verantwoordelijke.  

Een uitgebreide info-sessie bij opstart bij Bright Plus

Een deep-dive in onze organisatie

Onboarding

Tijdens de eerste weken word je uitgenodigd voor een eerste onboarding dag, zie het maar als een uitgebreide infosessie over Bright Plus. We nemen een deep-dive in onze organisatie: wie is wie, onze visie, missie, waarden, diensten, … Alles komt aan bod. Bovendien leer je er andere nieuwe collega’s kennen. Je vertrekt met een overdaad aan informatie en heel wat nieuwe inzichten en contacten.

Management Drives: één team, één taal

Eén team, één taal

Management Drives

Bij Bright Plus gaan we voor een person-team fit. Dat is de match tussen de medewerker en hun team en leidinggevenden. Een goede person-team fit betekent dat de talenten en de persoonlijkheden van individuele medewerkers aansluiten bij de stijl, de vereisten en de doelen van het hele team. Om dit te bereiken, zetten we in op Management Drives, een theorie die je persoonlijke drijfveren (en die van je collega’s) in kaart brengt. Je motivatie is namelijk bepalend voor je manier van denken, handelen en leidinggeven. Tijdens een persoonlijke terugkoppeling, geven we je meer toelichting over jouw profielen, nemen we het profiel van jouw collega’s ook volledig door. Zo weet jij waar jij en je collega’s energie van krijgen, maar ook energie op verliezen. Op die manier zetten we in op één gemeenschappelijke taal.

Collega's leren van elkaar bij

Samen sterker

Leren van elkaar

Kennisdeling wordt binnen Bright Plus sterk aangemoedigd. Teamleden kunnen onderling hun kennen en kunnen met collega’s delen en mogen hierbij rekenen op voldoende begeleiding.

Bij Bright Plus organiseren we jaarlijks evaluatiegesprekken

Evaluatie- en feedbackmomenten

Samen in gesprek

Bij Bright Plus organiseren we jaarlijks een evaluatiegesprek. Tijdens dit persoonlijk gesprek kijken we vanuit beide partijen naar de behaalde resultaten en leggen we de belangrijkste doelstellingen voor het komende jaar vast. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, een extra project of de volgende stap in jouw carrière? Er is ruimte om dergelijke zaken te bespreken. Een evaluatiegesprek is geen eenrichtingsverkeer. We gaan samen in gesprek en zorgen zo ook voor onze medewerkers voor de job van hun leven. Doorheen het jaar worden er verdere feedbackmomenten ingepland, om de evolutie op de geplande doelstellingen te bespreken en mogelijke obstakels door te spreken en op te lossen.

Collega's coachen elkaar bij Bright Plus

Coaching on the job

Job coaching door collega’s

Opleidingen zijn belangrijk, maar zijn slechts één onderdeel van het leertraject binnen Bright Plus. De skills en vaardigheden die tijdens zo’n opleiding worden meegeven, moeten ook in de praktijk gefinetuned worden. Dat doen we door middel van on the job coaching door collega’s. We gaan na afloop van trainingen verder aan de slag met de nieuw vergaarde informatie en zetten deze langzaam maar zeker om in kennis en ervaring. Groei gegarandeerd!

Bij Bright Plus wordt er jaarlijks in opleidingen geïnvesteerd

Jaarlijkse opleiding

Ga voluit voor je verdere professionele ontwikkeling

Via onze eigen Bright Plus Academy kan je voluit gaan voor je verdere professionele ontwikkeling. Ons Learning & Development team kiest jaarlijks een aantal leerrijke en uitdagende opleidingen uit voor onze medewerkers. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw rol en verantwoordelijkheden in de organisatie en met de skills die op dat moment spelen op de arbeidsmarkt.  Veel van deze trainingen worden ook door onze Sr. medewerkers gegeven. Zo delen zij hun ervaring en levelen we eigen medewerkers dagdagelijks in sales-, managerial- en HR-skills.

Masterclass deelnemers bij Bright Plus

Masterclass

Een intensief traject om te groeien binnen je functie

Ben je al meer dan 5 jaar bij ons in dienst? Proficiat! En heb je ambitie om verder te groeien binnen jouw functie? Dan heb je de mogelijkheid je kandidaat te stellen voor de Bright Plus Masterclass. Deelnemers aan dit programma doorlopen een intensief traject waarbij project management en een duidelijke deliverable centraal staan. Op het einde van dit traject, mag jij je rekenen op een aangepaste functietitel en loon alsook de nodige bubbels om op jouw resultaat te klinken!  

Overstappen naar een nieuwe rol

Traineeship

Wist je dat zeer veel van onze interne functies door eigen mensen worden ingevuld? Dat is een win-win: onze medewerkers kunnen zich verder ontwikkelen door meer verantwoordelijkheden op te nemen en wij behouden toffe collega’s met bakken expertise en kennis binnen onze sector. Collega’s die de stap maken, intern hogerop of een zijstap naar een gelijkaardige functie, worden meegenomen in een traject waarbij ze dankzij een combinatie van on-the-job coaching en gerichte opleidingen om uiteindelijk succesvol de overstap te kunnen maken naar hun nieuwe rol.

Bij nood aan een extra uitdaging

Groeitraject op maat

Ben je gelukkig in je rol, maar toch op zoek naar wat extra uitdaging? Ook daar heeft Bright Plus heel wat mogelijkheden te bieden. Afhankelijk van jouw ambities en wensen, kijken we samen naar mogelijke projecten waar jij je tanden in kan zetten. Zo ontwikkel jij nieuwe skills zonder daarom de overstap te moeten maken naar een volledig nieuwe functie.

Doorgroeien binnen RGF

Recruit Global Staffing

Bright Plus maakt deel uit van Recruit Global Staffing (RGF), één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners met kantoren in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika, waardoor ook een carrière binnen onze zusterbedrijven een optie is. Groeien kan binnen Bright Plus, maar ook binnen de groep waarvan we deel uitmaken.

coaching

Bright Plus Coaching Solutions is er ook voor jou

Professionele ondersteuning en persoonlijke coaching zijn de basis van ons succes. We bieden je boeiende uitdagingen en geven je ook de nodige handvaten om het waar te maken. Goed opgeleide medewerkers zijn ons visitekaartje. Wij zetten daarom volop in op de opleiding van onze medewerkers. 

CONTENT

Nieuwe artikels en e-books

Onze blog vormt een inspiratiebron voor wie z'n blik wil verbreden, z'n kennis wil uitbreiden of z'n manier van werken wil veranderen.

WEBINARS

Online opleidingen

Je kennis bijspijkeren hoeft niet altijd lang te duren. Neem een kijkje op onze trainingspagina en schrijf je in voor een webinar van één uur.

TOOLS

Handige tools

Bij Bright Plus helpen we je graag vooruit! Daarvoor kun je uiteraard terecht bij de experts in onze kantoren, maar ook online zijn we er voor jou.

Testimonials

Bright Plus medewerkers aan het woord

 • Florence Barbary, HR Consultant

  Ik vind het een fijn gevoel dat ik een meerwaarde ben binnen het team en dat mijn collega’s op mij kunnen rekenen.

  Lees het verhaal van Florence
 • Liesbeth Melotte, HR Consultant

  Je merkt dat alle collega’s oprecht blij zijn dat jij deel uitmaakt van Bright Plus.

  Liesbeth Melotte, HR Consultant bij Bright Plus
  Lees Liesbeth's verhaal
 • Robin Van den Borre, HR Consultant

  Als je communicatief, commercieel en mensgericht ben is een functie als HR consultant de juiste keuze!

  Lees Robin's verhaal
 • Tina Roes, HR Business Partner

  Ik krijg steeds weer kansen om mijzelf te ontwikkelen

  Lees Tina's verhaal
 • Zenna Vanderstukken, Business Manager

  Hier kan ik 'mama zijn' en mijn ambitie prima combineren

  Lees Zenna's verhaal

Overtuigd? Solliciteer voor één van onze interne functies

vacatures

Nog vragen?

Tina
Tina
Steven
Steven
Cinthia
Cinthia