Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Maxime is als administratief medewerker een stille, maar onmisbare kracht

Maxime is aan de slag als Administrative contractor bij EY

Ik ben deel van het CAS-team oftewel het Central Audit Supportteam bij EY. Dat betekent dat ik samen met mijn collega’s de auditors van EY administratief ondersteun. Zo krijgen we bijvoorbeeld verzoeken binnen om auditrapporten, contracten of andere documenten op punt te stellen en aan de juiste partijen te bezorgen. Het leukste aan die job is het feit dat ik daarbij zeer nauwkeurig te werk kan gaan. Ik ben een heel georganiseerd persoon en voel veel voldoening als ik zaken tot in de puntjes kan afwerken. Dat geldt voor de manier waarop een document is opgesteld, maar ook voor taal- en tikfouten in verschillende talen. Met taal bezig zijn vind ik heel leuk en die talenknobbel nog meer kunnen ontwikkelen is een groot pluspunt aan de job. Hoewel onze job vooral om details draait, vind ik dat ook een grote verantwoordelijkheid. Als wij onze job goed uitoefenen, kan een dossier meteen de deur uit.

foto van Maxime

Ik zie in mezelf wel een sterke rechterhand voor een leidinggevende en heb het gevoel dat ik die stille kracht in deze job optimaal kan inzetten.

Mijn skills als administratief medewerker

Naast een goede talenkennis is ook een uitgebreide knowhow van Microsoft Word een absolute must. Ook Outlook is een programma dat je door en door moet kennen. Omdat het CAS-team van EY over de verschillende vestigingen in België verspreid zit, zijn ook goede communicatieskills onmisbaar, net als een professionele houding en zelfstandig kunnen werken.

Waarom ik graag doe, wat ik doe

Dat het uitsturen van een foutloos document belangrijk is, maakt de job natuurlijk uitdagend. Bovendien is je harde werk niet altijd even zichtbaar en zullen overuren niet altijd te vermijden zijn. Maar dat zijn maar kleine minpunten in vergelijking met de voldoening die ik krijg wanneer ik een document heel precies heb kunnen afwerken en zowel de auditor als de externe cliënt het daarom van de eerste keer goedkeuren. Ook de groeimogelijkheden binnen het bedrijf – zowel op horizontaal als verticaal vlak – zijn motiverend. Ik zie in mezelf wel een sterke rechterhand voor een leidinggevende en heb het gevoel dat ik die stille kracht in deze job optimaal kan inzetten.