Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Nawal houdt van het allround karakter van haar job als administratief medewerker

Als allround administratief bediende pas ik mij bij elk nieuw project aan de verwachtingen van de organisatie aan. Dat zorgt ervoor dat mijn opdrachten er telkens weer wat anders uitzien en ik een boeiende mix aan taken kan vervullen: boekhoudkundige administratie, onthaal, ondersteuning van de customer services, salesadministratie, dossierbeheer, front office… Dat doe ik nu al twee jaar en in die tijd heb ik mijn kennis enorm kunnen uitbreiden. Ik leerde meerdere computerprogramma’s kennen, leerde om sneller te schakelen, legde veel contacten en leerde me aanpassen aan verschillende manieren van werken. Ik proef ook van verschillende vakdomeinen, waardoor ik een beter zicht krijg op wat me wel en wat me minder ligt.

foto van Nawal

Vertrouwen en wederzijds respect zijn belangrijke aspecten in mijn job, maar ook zin voor initiatief, een praktisch inzicht en oog voor structuur en organisatie zijn belangrijke skills.

Waarom ik graag doe, wat ik doe

Als administratief medewerker vind ik het fijn om zaken te kunnen verwerken en dossiers te kunnen afronden. Het geeft me voldoening te weten dat ik iemand heb kunnen verder helpen met mijn werk. Ik kan goed individueel werken, maar vind het als project consultant vanzelfsprekend ook belangrijk om een teamplayer te zijn. Ook vertrouwen en wederzijds respect zijn belangrijke aspecten in mijn job. Tot slot zijn zin voor initiatief, een praktisch inzicht en oog voor structuur en organisatie belangrijke skills.

Mijn job als project consultant

Ik ben me ervan bewust dat mijn projecten steeds tijdelijk zijn, maar heb geen probleem met die voortdurende verandering. Ik start aan een project met de wetenschap dat ik er ben om een team te ondersteunen. Ik wil me natuurlijk thuis voelen op het project waar ik aan de slag ben, maar ik weet dat iemand anders uiteindelijk mijn plaats moet kunnen innemen. Dat vraagt een groot aanpassingsvermogen, maar voor mij voelt dat altijd goed. Ik heb dan geen vaste collega’s, maar heb al wel een aantal mooie vriendschappen kunnen vormen. Daarenboven voel ik me top in het outsourcingteam van Bright Plus. Ze staan altijd voor me klaar, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, en feedback is er tweerichtingsverkeer.