Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Waarom ik koos voor een job als HR Project Consultant?

Noëmie was in 2019 HR Project Consultant bij Bright Plus Outsourcing Solutions, nu werkt ze als HR Consultant bij Bright Plus Kortrijk

In mijn laatste jaar zat ik gezellig te eten met een vriendin en zij vertelde me dat ze een leuke nieuwe job had gevonden. Ze vertelde me dat ze Project Consultant werd bij Bright Plus Outsourcing Solutions. Een vast contract met toch veel variatie dankzij de vele verschillende projecten. Je leert heel veel verschillende zaken en kan zo ontdekken waar je heel sterk in bent. Ik dacht onmiddellijk: “Wow, dit is ideaal!” Ik had een diploma Handelswetenschappen, afstudeerrichting HR & een postgraduaat Sportmanagement op zak, maar wat was nu hetgeen ik het liefste wou doen na mijn studies. Na 2 heel interessante gesprekken met Bright Plus collega’s was ik helemaal verkocht en was het voor mij duidelijk dat ik me zou laten onderdompelen in het HR bad als HR Project Consultant. Verschillende HR projecten in verschillende bedrijven, heel veel HR ervaring opdoen en zo ontdekken wat ik graag wil doen binnen HR, dat was exact hetgeen ik zocht.

9 september 2019 was het dan zo ver. Mijn eerste dag als HR Project Consultant bij Bright Plus Outsourcing Solutions. Het leuke aan beginnen als Project Consultant als je net afgestudeerd bent, is dat Bright Plus Outsourcing Solutions een 4-daagse Masterclass organiseert. Hier leer je niet alleen je mede project consultants kennen, maar leer je ook je drijfveren kennen dankzij Management Drives, en krijg je opleidingen over persoonlijk leiderschap of LinkedIn. Daarnaast mag je ook rekenen op een leuke teambuilding waar je beter leert samenwerken en de waarden van Bright Plus beter leert kennen.

Na de Bright Young Grads Masterclass begint het echte werk, dan ga je op project. Ik heb reeds 2 projecten afgerond. Ik had een ondersteunende HR rol binnen een heel groot retailbedrijf. Daar zette ik mijn eerste stapjes binnen loonadministratie en leerde ik ook samenwerken met syndicaal afgevaardigden. Daarna was ik HR Officer binnen een kleine KMO. Daar kreeg ik de kans om het volledige HR-luik op mij te nemen. Niet alleen loonadministratie, maar loonverwerking en contacten met sociaal secretariaat kwamen erbij. Dit was een hele uitdaging. Maar dat is net het leuke aan Bright Plus Outsourcing Solutions. Je wordt uit je comfortzone gehaald om zaken bij te leren en zo te groeien als persoon. Mijn tijd als HR project Consultant bij Bright Plus Outsourcing Solutions heeft mijn leven zowel op persoonlijk als op professioneel vlak enorm verrijkt.

Bright Plus Outsourcing Solutions betekent voor mij Persoonlijk, Uitdagend, Variëteit & Leerrijk. Neem daar nog eens bij dat Bright Plus heel veel voor haar medewerkers organiseert. Niet alleen de opleidingen, webinars, maar ook heel leuke evenementen om zo je mede (HR) Project Consultants te leren kennen. Kortom, ik kan iedereen die een gevarieerde HR job wil, Bright Plus Outsourcing Solutions zeker aanraden.