Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Vind je job

Verfijn je zoekactie met onze filters

32 vacatures voor Jobs in Logistiek, Aankoop en Facility

Komt je profiel niet overeen met onze huidige vacatures?
Maar je talent, ervaring en enthousiasme wel?

Dan moeten we zeker eens praten! Bij Bright Plus zijn we voortdurend op zoek naar de juiste mensen voor de juiste job. Wacht dus niet langer en stuur ons je cv.

Solliciteer spontaan

Zoek logistieke vacatures

Ben jij een geboren planner? Ben jij hands-on en kan jij steeds het overzicht bewaren? Dan is een job binnen logistiek, aankoop en facility jou op het lijf geschreven. 

Logistiek bediendes zijn spilfiguren in de onderneming. Hun takenpakket is heel uiteenlopend van transporten plannen, douane- en exportdocumenten opmaken, zendingen opvolgen tot transportprijzen berekenen. Elke dag brengt wat nieuws. Bouw jij bovendien makkelijk bruggen tussen de logistieke afdeling, het aankoopdepartement en het magazijn? Dan kan je ook doorgroeien binnen jouw job naar Logistiek Coördinator, Supply Chain Officer of Purchase Assistant.

Hou jij van een uitdaging en wil je jezelf en je functie steeds opnieuw naar een hoger niveau tillen? Bezorg ons jouw cv en solliciteer op een van onze logistieke vacatures.

Logistieke jobs: welke functies vallen hieronder?

De meest voorkomende jobs of functietitels die je bij ons vindt zijn: Logistiek BediendeSupply Chain Officer, Medewerker Aankoop, of Logistiek Planner, 

Interesse in een van onze logistieke jobs of vacatures in aankoop en facility? Solliciteer in minder dan een minuut en we contacteren je spoedig.