Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Als stagiair bij Bright Plus sta je er nooit alleen voor

‘Je bent de eerste stagiaire ooit op de afdeling Business Process Management (BPM)!’ zeiden ze enthousiast. Mijn hart maakte een geluksprongetje: ik had de stage!

Bright Plus

1 min. leestijd

Dit werd even later gevolgd door een gezonde portie druk die onrechtstreeks op mijn schouders werd gelegd. Of althans, zo voelde het want de dagen na het telefoontje wisselden euforie en spanning elkaar af. Tot ik tot de conclusie kwam dat het alleen maar een positieve, leerrijke ervaring kon worden. Mijn eerste keer bij Bright Plus, de eerste stagiair in het team, een nieuw pad maar één dat we wel steeds samen bewandelden om de juiste weg te zoeken. En wat een weg was het.

Op mijn eerste dag kwam ik mijn stagementor Inne tegen in de gang van kantoor Antwerpen. Ik werd onmiddellijk gerustgesteld door de warmte en het enthousiasme waarmee ik werd ontvangen. Ook bij de collega’s van kantoor Antwerpen voelde ik me onmiddellijk thuis. Hun gezonde portie humor, enthousiasme en openheid mocht ik nooit eerder in een organisatie meemaken. Het was een frisse wind, een nieuwe blik op hoe mijn professionele toekomst eruit zou kunnen zien.

Op de afdeling Business Process Management, een hele mond vol die gemakkelijkheidshalve BPM wordt genoemd, wordt er gewerkt aan projecten en procesverbetering. Ik kreeg mijn eigen projecten toegewezen die ik zelfstandig mocht opvolgen, uiteraard steeds met de juiste begeleiding. Maar eigenlijk sta je er bij Bright Plus nooit alleen voor. Bij vragen stond het team altijd voor mij klaar. Op de samenwerking van de kantoren kon ik ook altijd rekenen. Wanneer ik aangaf dat ik stagiaire was en wat vragen had om verder te kunnen werken aan mijn project, stond iedereen altijd met vriendelijk enthousiasme klaar om te helpen.

Mijn weg gaat nu verder, mijn stage bij Bright Plus liep intussen ten einde. 10 weken lang deelden we ingewikkelde analyses en doordenkers van vraagstukken. Bright Plus is als een familie op de werkvloer waar iedereen de kans krijgt om te blijven leren. Zowel kandidaten als interne werknemers krijgen de kans om te groeien, zowel op persoonlijk en professioneel vlak. Mijn stage was leerrijk in de rijkste vorm van het woord. En daar ben ik waanzinnig dankbaar voor.

Events en trainingen op de agenda

event

Opendeurdag studenten | Bright Plus Vilvoorde 19 april
app.event.read_more

event

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe

app.event.read_more