Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Cleo krijgt energie van haar afwisselende job

De positieve mentaliteit van spring-in-'t-veld Cleo past helemaal bij Bright Plus. Vijf jaar geleden begon ze haar carrière binnen de organisatie. Sindsdien steekt Cleo haar collega’s aan met haar enthousiasme … en haar voorliefde voor lekkere patisserie en chocolade. Ja hoor, Bright Plus heeft haar eigen ‘Cleonidas’!

Bright Plus

1 min. leestijd

Bijbabbelen met alle collega’s? Check!

Met haar collega’s bedoelen we echt álle medewerkers van Bright Plus. Want Cleo doet niets liever dan de verschillende kantoren bezoeken. Zo houdt ze contact met het hele team. Op maandag bespreekt ze waar ze die week zal werken en ontdekt ze wat haar te wachten staat. Net uit die afwisseling haalt Cleo haar motivatie. Al denken wij dat de ontspannende koffiepauzes daar ook voor iets tussen zitten.

Foto Cleo, Online Marketeer bij Bright Plus

Als ik uitzonderlijk eens in het weekend moet werken, mogen m’n hondjes meekomen.

Honden op de werkvloer? Het kan!

Uiteraard moet er ook gewerkt worden! Wanneer Cleo uitzonderlijk in het weekend werkt – bijvoorbeeld bij de rebranding van Bright Plus – koppelt ze het nuttige aan het aangename. Als echte ‘crazy dog lady’ neemt ze haar honden dan mee naar het kantoor. Gelukkig hebben haar collega’s ook last van ODD (obsessive dog disorder).

Benieuwd naar wat Cleo nog te vertellen heeft? Bekijk snel haar persoonlijke filmpje onderaan deze pagina!