Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Show some LEF en doe stage bij Bright Plus

Voor mijn opleiding Bachelor in het Office Management afstudeerrichting Management Assistant aan de hogeschool Vives te Kortrijk, zocht ik voor een periode van 8 weken een stageplaats binnen Vlaanderen. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om contact op te nemen met Bright Plus.

Bright Plus

1 min. leestijd

Waarom precies dit bedrijf? Ik kende Bright Plus al toen ze langskwamen in het CVO in Ieper om mij en mijn medestudenten tijdens mijn opleiding daar toe te lichten welke jobs er beschikbaar zijn en hoe je kan solliciteren. Het enthousiasme, de familiale sfeer en een bedrijf waar er bijna geen hiërarchie is sprak me enorm aan bij Bright Plus.

Het stagegesprek waarbij de nodige documenten ingevuld werden en de eerste ontmoeting met mijn toekomstige collega’s gaven mij een supergoed gevoel. Het moment dat ik aankwam op mijn eerste stagedag voelde ik me al meteen erg welkom. Iedereen staat open om je te helpen met vragen of problemen en je krijgt de nodige uitleg en webinars om helemaal geïntegreerd te worden binnen het bedrijf.

Een korte omschrijving van de taken die mij nu, in mijn derde stageweek, al werden toevertrouwd: het onthaal van de kandidaten op kantoor, het opbellen van bedrijven, binnenkomende telefoons beantwoorden en eventueel doorverbinden, vacatures uitschrijven en uitplaatsen op de nodige platformen, zoeken van potentiële kandidaten op websites zoals VDAB en nog zo veel meer. Kort samengevat een heel uitgebreid en vooral gevarieerd takenpakket.

De stage voldoet en al mijn verwachtingen en nog zo veel meer. De dagen gaan snel voorbij en ik leer nog iedere dag meer en meer bij omtrent de werking binnen Bright Plus. Ondertussen heb ik ook de “angst” voor het telefoneren kunnen overwinnen door de telefonische taken. Ik kan nu al zeggen dat ik op gebied van communicatie al veel gegroeid ben. Ik zou dan ook Bright Plus aanbevelen als leerrijke stageplaats. “Show some LEF”, en ga er volledig voor.