Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Valentijnsverhaal met een knipoog: Match made in heaven dankzij Bright Plus

Man en vrouw: allebei op zoek naar ander werk, allebei op korte termijn geplaatst door hetzelfde uitzendkantoor. Het kan! Bij Bright Plus.

Bright Plus

2 min. leestijd

Michelle en Steven* werken momenteel beiden in Antwerpen, maar wonen in Mechelen. Doorheen de jaren zagen ze hun reistijd naar het werk aanzienlijk groeien en namen ze de beslissing om een nieuwe uitdaging te zoeken, dichter bij huis. Steven begon eerst aan zijn zoektocht, Michelle volgde enkele weken later. Via vacatures op de website van VDAB kwam Steven al snel in contact met de dames van Bright Plus Mechelen. “Steven viel ons meteen op door zijn ervaring en zijn professionele houding. Het eerste contact was erg positief”, aldus Zenna, Business Manager van Bright Plus Mechelen. Ook Steven beaamt dit: “Het was een vlotte en zeer persoonlijke samenwerking. Ik kende Bright Plus nog niet, maar ze hebben me meer dan aangenaam verrast met hun service.”

Michelle kende Bright Plus al uit het verleden en nam, na de positieve ervaring van Steven, ook opnieuw contact op. En met succes! Binnen de twee weken werd er voor elk van hen een passende job gevonden, weliswaar in verschillende bedrijven, en ondertekenden ze hun nieuw contract. In maart starten ze allebei op hun nieuwe job. Dichter bij huis!

Ook voor Sonja en Johan* bracht Bright Plus de ideale match. “Ik was tewerkgesteld met een contract van bepaalde duur, dus wist dat ik opnieuw zou moeten solliciteren”, aldus Johan. “Tijdens mijn zoektocht kreeg Sonja te maken met een tegenslag op haar toenmalige job, waardoor zij ook op zoek moest naar iets nieuws. Bright Plus was voor mij een logische keuze, aangezien ze mij al 3 keer aan een job hebben geholpen en ik altijd erg tevreden ben geweest over hun werking. Dat Sonja ook contact opnam met jullie, was dus vanzelfsprekend. Ondertussen zijn we allebei gestart op onze nieuwe job en dat bevalt ons heel erg goed! Met heel veel dank aan Bright Plus Aalst!”

“Dat Bright Plus voor ons beiden zo snel een match made in heaven heeft kunnen vinden, hadden we nooit durven hopen”, klinkt het bij deze vier. Ze gingen samen op zoek met hun partner en vonden elk een job in een ander bedrijf. Maar zouden ze ook in hetzelfde bedrijf kunnen werken? “We zijn van mening dat je werk en privé beter gescheiden houdt, wat onmogelijk zou zijn in hetzelfde bedrijf”, aldus Johan. “Goh, ik zie ons dat nog wel doen, op voorwaarde dat we beiden een andere functie zouden kunnen uitoefenen!”, besluiten Michelle en Steven al lachend.

Ben jij ook op zoek naar die ideale match? Contacteer een kantoor in jouw buurt.

*Michelle en Steven zijn fictieve namen