Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Het leukste aan mijn dag? Alles!

Mijn weg vinden

Toen ik enkele jaren geleden mijn Bachelor opleiding Office Management begon wist ik meteen dat ik Human Resources als afstudeerrichting zou kiezen. Als studente ben ik op een heel jonge leeftijd gaan samenwonen waardoor ik sneller de “juiste” keuzes moest maken.

Mensen helpen, begeleiden en coachen heb ik altijd fijn gevonden en HR leek me de perfecte richting om dit in mijn carrière te bereiken. Het leven heeft me weliswaar altijd gebracht waar ik wou geraken, maar niet in het tempo of op de manier die ik zelf voor ogen had.

Na een succesvolle stage binnen een Deens modebedrijf als HR Officer kreeg ik een aanbod om vast aan de slag te gaan, maar dan als Sales Support. Als jong meisje in een wereld van fashion en luxe kon ik alleen maar volmondig “ja” roepen. Drie maanden later was ik doorgegroeid naar Accountmanager.

Mijn passie en goesting om mensen te helpen? Die heb ik tijdelijk opzij kunnen zetten door de ontelbare reizen, uitpuilende kleerkast en de luxe-wereld waar ik in zat. Maar alles wat voor je bestemd is, vindt hoe dan ook zijn weg terug.

Als Project Leader leg ik namelijk de puzzel tussen klant en consultant. Ik sta dagelijks in contact met verschillende mensen en zorg voor de juiste match. Het leukste aan mijn dag? ALLES.

Een carrière dat me écht gelukkig maakt

Fast Forward Anno 2020 en ik werd verplicht om opnieuw na te denken over wat ik echt wou doen in mijn leven.

Zo kwam ik in contact met Bright Plus, een bedrijf die ik me nog positief herinnerde van de schoolbanken als Secretary Plus. Zij hebben mij de kans gegeven om mijn carrière een draai te geven en terug te starten in wat me ECHT gelukkig maakt.

Als Project Leader leg ik namelijk de puzzel tussen klant en consultant. Ik sta dagelijks in contact met verschillende mensen en zorg voor de juiste match. Het leukste aan mijn dag? ALLES.

Ik heb collega’s en een Business Manager die me dagelijks helpen groeien en sterker worden in mijn rol. Uiteraard zijn er ook struikelblokken en uitdagingen maar die trotseer ik met evenveel energie.

Nu sta ik hier, jaren na mijn studies en met een rugzak vol ervaringen, eindelijk te doen wat ik zo graag wou doen. Ik ben benieuwd wat mijn Bright toekomst mij nog meer zal brengen, maar ik kijk er alvast helemaal naar uit!