Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Yornny was op zoek naar een uitdagende job in HR waar hij ook professioneel kon groeien

Yornny is sinds mei 2022 HR Project Consultant bij Bright Plus Outsourcing Solutions

Ik was op zoek was naar een uitdagende job in HR. Eentje waar ik de kans krijg om te groeien als persoon, maar ook als HR professional. En toen vond ik via de Bright Plus-website de vacature van HR Project Consultant. Die sprak me echt aan en ik had zoiets van let’s do it. Vrij snel belde een Project Leader met op voor een eerste screening en kort daarna mocht ik al op interview komen. Het was een superleuk gesprek waar zelfs bepaalde topics binnen sociale wetgeving aan bod kwamen.

foto van Yornny

Ik leer zoveel nieuwe mensen kennen waardoor ik veel nieuwe onderdelen binnen human resources ontdek. En ik heb de kans om externe opleidingen te volgen via Bright Plus. Kortom, ik groei echt wel op professioneel vlak.

Mijn projectervaringen

Mijn eerste project stond voor de deur, Learning & Development, een onderdeel binnen HR die heel belangrijk en uitdagend is. Ik zat op hete kolen, ik wou meteen opstarten. Hier heb ik heel veel bijgeleerd qua communicatie intern en met klanten. Plannen van opleidingen, soms een hele puzzel maar heel uitdagend.

Daarna kwam mijn tweede project in zicht en mocht ik mee ondersteunen binnen de HR administratie. Veel nieuwe inzichten gekregen binnen de sociale wetgeving en thematische verloven. Superinteressant!

Dan ben ik door persoonlijke redenen niet aan een nieuw project kunnen starten, maar privé een serieus nieuw projectje op komst: onze zoon! De periode voor mijn vertrek naar Portugal, heb ik zowel het kantoor van Gent als het kantoor in Aalst mogen ondersteunen als HR Consultant. Daar ben ik ondergedompeld in het hele werving- en selectietraject. Hierdoor durf ik nu ook zelfzekerder rekruteren. Beide kantoren hebben mij heel goed ondersteunt en begeleidt met mijn groeitraject hierin. Als je niet meteen op een nieuw project kan starten, hoef je zeker geen schrik te hebben. Bijleren en groeien doe je zeker.  

Opvolging en begeleiding on the job

Qua opvolging en begeleiding binnen Bright Plus, kan ik zeker benoemen ze erop inzetten en het ook effectief doen. Op elke eerste dag van een nieuw project werd ik opgebeld om te horen of alles goed verliep. Een week later volgde een opvolggesprek, daarna gebeurt dit op maandelijkse basis. Aan mijn Project Leader kan ik werkelijk alles vertellen, ook al is het soms iets moeilijker. En dan is het fijn dat er begrip is. We zijn tenslotte allemaal mensen.

Wat ik verder ook zalig vind, is dat je als HR Project Consultant je netwerk verrumt. Ik leer zoveel nieuwe mensen kennen waardoor ik veel nieuwe onderdelen binnen human resources ontdek. En ik heb de kans om externe opleidingen te volgen via Bright Plus. Kortom, ik groei echt wel op professioneel vlak.

Waarom twijfel je nog? Stap mee in Outsourcing Solutions en zet je eerste stappen als HR Project Consultant. Leer en groei samen met 500 andere project consultants mee.

Tot binnenkort?