Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

We helpen je aan een nieuwe job in Louvain-la-Neuve

Gwendoline en Sophie van Bright Plus Waver

Om je te begeleiden naar de juiste job, leren we je graag zo goed mogelijk kennen. Daarom werken we niet met slimme software, wel met Sophie, Marine en Diane. Ze versnellen je carrière door een persoonlijke, open en professionele aanpak. Ze luisteren en begrijpen je situatie. Van daaruit zoeken ze de juiste job én werkgever voor je.

Hoe we jou helpen

Vind de job die je écht zoekt

Persoonlijke aanpak

Werk samen met een HR-partner die jou begrijpt als persoon, die snapt hoe je ineen zit, welke competenties je hebt en weet wat je in een job zoekt.

Duidelijk proces

Zoeken naar een nieuwe job is niet eenvoudig. Via onze transparante werkwijze, duidelijke verwachtingen en eerlijke communicatie wordt dit aangenamer.

Opvolging op lange termijn

De meeste selectiekantoren stoppen wanneer ze je aan een job hielpen. Daar is de kous niet af voor ons. Wij staan je bij doorheen je hele carrière met advies en opleidingen.

Sollicitatieproces

1

Bezorg ons jouw cv

Wil je samen via Bright Plus een nieuwe job zoeken? Slimme start! De eerste stap is om ons jouw cv te bezorgen via de sollicitatieknop. Pak je het liever iets creatiever aan? Dat kan ook. Je vindt ons mailadres, telefoonnummer of onze socials onderaan de pagina.

2

We bellen je op

Voelen we op basis van jouw sollicitatie een klik? Dan bellen we je op en leren we je graag beter kennen. Ook als er geen match is, ontvang je binnen de week feedback.

3

Tijd voor een gesprek

Tijdens ons telefoontje was het snel duidelijk. Jouw wensen en voorkeuren liggen binnen de expertise van Bright Plus. Een HR Consultant stuurt je een aantal online testen en nodigt je uit voor een kennismaking op het kantoor Waver. Een videocall lukt uiteraard ook, maar we leren je graag persoonlijk kennen.

Nadien winnen we op discrete manier professionele referenties in bij de door jou opgegeven contactpersonen.

4

Voorstellen van vacatures

Vervolgens stellen we je verschillende vacatures voor. Iets voor jou? Dan begeleiden wij jouw vlotjes doorheen de sollicitatieprocedure van jouw potentiele nieuwe werkgever. 

Hebben we een perfecte match voor jou gevonden? Dan ga je aan de slag.

5

Opvolging, begeleiding & groei

Nadat je van start bent gegaan, houden we regelmatig contact. Daarnaast staan wij jou bij met nuttig carrière-advies, concrete opleidingen en heel wat tools zodat jij je voortdurend verder kan ontwikkelen.

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5
1 Bezorg ons jouw cv
2 We bellen je op
3 Tijd voor een gesprek
4 Voorstellen van vacatures
5 Opvolging, begeleiding & groei

Werken in jouw regio

Nog vragen?

Sophie van kantoor Bright Plus Louvain-la-Neuve

Contacteer Bright Plus Louvain-la-Neuve

Nog vragen?
Neem contact op met Sophie, Marine of Diane van Bright Plus-kantoor Louvain-la-Neuve. Ze helpen je graag aan een nieuwe job.

Bright Plus Louvain-la-Neuve
Rue de Rodeuhaie 1
1348 Louvain-la-neuve

lln@brightplus.be
+32 (0)2 640 69 47
route

Contacteer ons