Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Maatschappelijke impact en kansen creëren voor iedereen

Bij Bright Plus zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde kunnen betekenen voor onze samenleving door in te zetten op een betere wereld waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is ons hoofddoel en we willen zo voor een positieve verandering te zorgen.

Onder de koepel van RGF Staffing willen we tegen 2030 ’s werelds meest duurzame uitzendbedrijf zijn. Daarom zetten we in al onze initiatieven en activiteiten in op ESG (Environment, Society en Governance). We maken deze belofte concreet door middel van drie belangrijke pijlers.

Onze plus

Duurzaamheid, ook in onze dienstverlening

Bij Bright Plus dragen we duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel doorheen het hele selectieproces. Dat is onze plus. We begrijpen dat het vinden van de juiste job of kandidaat om meer draait dan enkel kennis en ervaring. Het omvat ook waarden zoals oog hebben voor diversiteit, gelijkheid en inclusie.

#1 Maatschappij

Gelijkheid en diversiteit als prioriteit

Een samenleving met gelijke kansen voor iedereen is er een die klaar is voor de toekomst. Als duurzaam HR-bedrijf is dat voor ons de belangrijkste doelstelling. We bieden iedereen eerlijke kansen bij het vinden van werk en verminderen zo de ongelijkheid op de arbeidsmarkt.

Ontdek hoe we dit doen

#2 Welzijn

Onze mensen en kandidaten inspireren door werk

Bij Bright Plus zijn we ervan overtuigd dat je als bedrijf pas succesvol kan zijn als jouw werknemers ook gelukkig zijn. Sterker nog: dat vormt de basis van ons welzijnsbeleid. Ontdek hoe we investeren in het welzijn van onze medewerkers en kandidaten en welke impact dit heeft op onze organisatie, andere bedrijven en de maatschappij.

Ontdek hoe we dit doen

#3 Milieu

Het milieu beschermen en verbeteren

Om de levensduur van onze planeet te verlengen, zetten we ons in voor een beschermd en gezond milieu. Het is onze doelstelling om tegen 2030 met al onze bedrijfsactiviteiten klimaatneutraal te zijn. Dat doen we door samen met alle collega’s te recycleren, zo veel mogelijk digitaal te werken, te investeren in duurzame gebouwen en over te schakelen naar hernieuwbare energie.

Ontdek onze initiatieven

Bright Plus in het nieuws

Nog vragen over ons MVO-beleid?