Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus Outsourcing Solutions: word Project Consultant

Afwisselende projecten voor meertalige professionals. Dat is Bright Plus Outsourcing Solutions. Als Project Consultant combineer je de variatie van tijdelijke projecten met de voordelen en zekerheid van een vast contract. Lijkt projectmatig werken iets voor jou?

regelmatig van job veranderen of de zekerheid van een vast contract? Bij Bright Plus moet je niet kiezen.

Teams

In welk team wil je op projectbasis werken?

Binnen Outsourcing Solutions kies je voor een van onze drie teams: het projectteam, het hr-team en het freelanceteam. Zo kunnen we projecten aanbieden in verschillende sectoren op maat van jouw interesses en ambitie. Waar voel jij je thuis?

Project Consultant

Je kiest voor een breed takenpakket

In ons projectteam wissel je opdrachten af binnen verschillende departementen, bedrijven en sectoren.

HR Project Consultant

Je focust je op hr

Gebeten door hr? Als HR Project Consultant versterk je de hr-afdeling van onze klanten in verschillende sectoren.

Freelance Consultant

Je zoekt freelance opdrachten

Ben je aan de slag als freelancer, maar nieuwe opdrachten zoeken vind je best tijdrovend? Wij helpen je graag verder!

Voordelen

Waarom kiezen voor Bright Plus Outsourcing Solutions?

Je krijgt een vast contract

Je mag rekenen op een vast contract met een competitief salarispakket. Daarnaast krijg je een bedrijfswagen waarmee je je vlot verplaatst naar tal van topbedrijven. Die liggen op maximum een uurtje rijden van jouw woonplaats.

Uitdaging en afwisseling

We bieden aantrekkelijke projecten aan in al onze vakdomeinen. Van administratie, hr, marketing en sales, tot logistiek, aankoop en facility … Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Door projectmatig te werken doe je bergen ervaring op en groei je razendsnel.

Dynamische en stimulerende werkomgeving

Je bent niet zomaar 'een tijdelijke werkkracht', want bedrijven hebben jou gewoon keihard nodig om te kunnen blijven draaien. Met jouw inzet, inzichten en werklust zorg je voor een tevreden klant.

Jouw werkgever

Wat mag je van Bright Plus verwachten?

1

Bedrijfscultuur

Bij Bright Plus Outsourcing Solutions werken stuk voor stuk enthousiaste mensen die zich elke dag opnieuw met volle goesting inzetten. Want samen gaan we voor het beste resultaat. Ja hoor, zelfs op maandag. Bovendien word je als werknemer bij Bright Plus Outsourcing Solutions geïnspireerd én gemotiveerd om een duurzame carrière uit te bouwen.

2

Events

De teamevents die we organiseren, zijn ook niet meer op twee handen te tellen. Onze jaarlijkse kick-off, verschillende opleidingen, teambuildings en summer en winter drinks: het draagt allemaal bij tot het groepsgevoel. Je zal je hier snel thuis voelen.

3

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Bright Plus Outsourcing Solutions gaan we voor groei en ontwikkeling, en dit op verschillende manieren. We voorzien leerrijke trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding, zodat jij je volop kan ontplooien. Afhankelijk van jouw team verschillen ook de groeitrajecten die we op maat aanbieden

4

Begeleiding

Naast een uitgebreide onboarding en startersopleiding, staat jouw regionale Project Leader altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je opdrachten in goede banen te leiden.

1 of 4
2 of 4
3 of 4
4 of 4
1 Bedrijfscultuur
2 Events
3 Persoonlijke ontwikkeling
4 Begeleiding

Wil jij ook projectmatig werken? Kom ons team versterken.

+500

Een pool van meer dan 500 gedreven collega's

We are Bright