Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus Outsourcing Solutions: word Project Consultant

Afwisselende projecten voor meertalige professionals. Dat is Bright Plus Outsourcing Solutions. Als Project Consultant combineer je de variatie van tijdelijke jobs met de voordelen en zekerheid van een vast contract. Lijkt projectmatig werken iets voor jou?

Functie

Wat houdt werken op projectbasis in?

 

Als je werkt op projectbasis, dan kan je proeven van verschillende jobs en bedrijven in tal van sectoren. Zo bouw je een brede ervaring op en breid je je netwerk razendsnel uit. Is je project afgerond? Dan gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging die je net zoveel voldoening geeft. Een project duurt doorgaans drie tot twaalf maanden.

Heb je al wat werkervaring? Ook dan zal je je bij ons snel thuis voelen. Met jouw kennis en expertise help je bedrijven in verschillende sectoren vooruit.

Op basis van jouw interesses en ervaring kan je kiezen voor een van onze teams: het project-, hr- of freelanceteam. Daarnaast kan je rekenen op de ondersteuning van een hechte community.

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions.

Voordelen

Waarom kiezen voor Bright Plus Outsourcing Solutions?

Je krijgt een vast contract

Je mag rekenen op een vast contract met een competitief salarispakket. Daarnaast krijg je een bedrijfswagen waarmee je je vlot verplaatst naar tal van topbedrijven. Die liggen op maximum een uurtje rijden van jouw woonplaats.

Uitdaging en afwisseling

We bieden aantrekkelijke projecten aan in al onze vakdomeinen. Van administratie, hr, marketing en sales, tot logistiek, aankoop en facility … Elke opdracht is een nieuwe uitdaging. Door projectmatig te werken doe je bergen ervaring op en groei je razendsnel.

Dynamische en stimulerende werkomgeving

Je bent niet zomaar 'een tijdelijke werkkracht', want bedrijven hebben jou gewoon keihard nodig om te kunnen blijven draaien. Met jouw inzet, inzichten en werklust zorg je voor een tevreden klant.

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions.

Groei

Onze vele opleidingsmogelijkheden doen je groeien

Jouw professionele groei bij Bright Plus Outsourcing Solutions

Bij Bright Plus Outsourcing Solutions gaan we voor groei en ontwikkeling, en dit op verschillende manieren. We voorzien leerrijke trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding, zodat jij je volop kan ontplooien.

Een greep uit ons aanbod:

 • een uitgebreid onboardingtraject
 • Management Drives
 • evaluatie- en feedbackmomenten
 • jaarlijkse opleidingen
 • tools
 • webinars
Jouw groeitraject bij Outsourcing Solutions

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions.

Onze teams

Welke type werk zal ik doen bij Bright Plus Outsourcing Solutions?

Binnen Outsourcing Solutions kies je voor een van onze drie teams: het projectteam, het hr-team en het freelanceteam. Zo kunnen we projecten aanbieden op maat van jouw interesses en ambitie. Waar voel jij je thuis?

Project Consultant

Je kiest voor een breed takenpakket

In ons projectteam wissel je opdrachten af binnen verschillende departementen, bedrijven en sectoren.

HR Project Consultant

Je focust je op hr

Gebeten door hr? Als HR Project Consultant versterk je de hr-afdeling van onze klanten in verschillende sectoren.

Freelance Consultant

Je zoekt freelance opdrachten

Ben je aan de slag als freelancer, maar nieuwe opdrachten zoeken vind je best tijdrovend? Wij helpen je graag verder!

Testimonials

Project Consultants aan het woord

 • Lies, Mid-Project Consultant sinds 2019

  Je kan steeds terecht bij jouw projectleader die steevast klaar voor je staat met een luisterend oor.

  Lees haar verhaal
 • Robin, Mid-Project Consultant sinds 2018

  Bakken ervaring opdoen in tal van interessante bedrijven en daarbovenop een groot netwerk uitbouwen!

  Lees zijn verhaal
 • Melissa, Mid-Project Consultant sinds 2017

  Dankzij mijn job kan ik met een vast contract verantwoord afwisselen van job én tegelijk tonnen ervaring opdoen.

  Lees haar verhaal

Vakdomeinen

Uitdaging en afwisseling in je job

Wil je projectmatig werken? Bright Plus Outsourcing Solutions biedt je interessante projecten aan in verschillende vakdomeinen.

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions.

Community

Bright Plus Outsourcing Solutions als werkgever

Bij Bright Plus Outsourcing Solutions werken stuk voor stuk enthousiaste mensen die zich elke dag opnieuw met volle goesting inzetten. Want samen gaan we voor het beste resultaat. Ja hoor, zelfs op maandag. Bovendien word je als werknemer bij Bright Plus Outsourcing Solutions geïnspireerd én gemotiveerd om een duurzame carrière uit te bouwen.

De teamevents die we organiseren, zijn ook niet meer op twee handen te tellen. Onze jaarlijkse kick-off, verschillende opleidingen, teambuildings en summer en winter drinks: het draagt allemaal bij tot het groepsgevoel. Je zal je hier snel thuis voelen.

+350

Een community van meer dan 350 supertoffe collega's

We are Bright

Vacatures

Wil jij ook projectmatig werken? Kom ons team versterken.

FAQ

Veelgestelde vragen over Bright Plus Outsourcing Solutions


Ja hoor! Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij Bright Plus Outsourcing Solutions, maar gaat op projectbasis bij onze klanten aan de slag. Wij zijn jouw werkgever. We voorzien voor jou een vast marktconform salaris aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals een wagen, maaltijdcheques, een gsmabonnement en natuurlijk tal van opleidingen en events.


Naast een marktconform salarispakket mag je rekenen op een uitgebreid aanbod aan extralegale voordelen zoals een netto-onkostenvergoeding, maaltijd- en ecocheques, een gsm-abonnement en een groeps- en hospitalisatieverzekering en toegang tot ons Employee Assistance Program. Tot slot wordt er voor jou ook een mooie bedrijfswagen met tankkaart voorzien.


Zodra jij je handtekening zet, gaan wij volop voor jou op zoek naar jouw eerste project. We zorgen er dus voor dat jij op de startdatum van jouw contract ook effectief op jouw eerste project aan de slag kan. Is er op het moment dat je start toch nog geen project voor jou beschikbaar? Geen zorgen, dan ondersteun je tijdelijk één van onze kantoren.


We hebben klanten in heel wat verschillende sectoren, gaande van kmo’s tot grote multinationals. Zo krijg je de kans om heel wat verschillende organisaties te leren kennen, elk met hun unieke bedrijfscultuur. Zo bouw je in no time je netwerk uit en doe je bakken ervaring op.


Dat hangt af van project tot project. Gemiddeld duurt een project 6 à 9 maanden, maar dat kan af en toe wat langer of korter zijn. Projecten duren wel minimum 2 maanden. Want we willen natuurlijk dat jij je ook goed kan inwerken en dat je projecten voldoende uitdagend zijn.

Bekijk al onze veelgestelde vragen