Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Werken als HR Project Consultant

Gebeten door HR? Versterk ons gespecialiseerd hr-team en ga aan de slag op hr-projecten in uiteenlopende sectoren.

Loonadministratie, rekrutering of toch liever opleidingen? Als HR Project Consultant krijg je de kans om je skills te ontwikkelen en alle facetten van human resources te leren kennen.

Een job als HR Project Consultant iets voor jou?

De job

Wat doet een HR Project Consultant?

1

Jouw profiel

Als HR Project Consultant ben je leergierig en krijg je graag verantwoordelijkheid binnen jouw project. Je bent geïnteresseerd in de gehele personeelsadministratie, gaande van de onboarding tot een eventueel exitgesprek; je gaat geen uitdaging uit de weg.

Uiteraard heb je een passie voor mensen, ken je de actuele sociale wetgeving en ben je vlot drietalig.

2

Jouw job

Je gaat op projectbasis aan de slag, steeds met de zekerheid van een vast contract. Een project duurt doorgaans 3 tot 12 maanden. Nadien volgt naadloos een volgend project binnen een nieuwe organisatie. Je leer verschillende bedrijven en sectoren kennen.

Taken die je op jou neem zijn o.a. selectie en rekrutering, loon- en personeelsadministratie, on-, re- en offboarding, opleiding en ontwikkeling.

3

Jouw verloning

Jouw salarispakket bestaat uit een vast contract, een stevig aanbod extralegale voordelen (onkostenvergoeding, maaltijdcheques, gsm-abonnement en groeps- en hospitalisatieverzekering), bedrijfswagen met tankkaart en groei- en opleidingsmogelijkheden.

Verder vind je hier een feedbackcultuur met een open en persoonlijke aanpak en checkt je Project Leader regelmatig met je in.

1 of 3
2 of 3
3 of 3
1 Jouw profiel
2 Jouw job
3 Jouw verloning

Voordelen

Waarom kiezen voor Outsourcing Solutions?

Je krijgt een vast contract

Je mag rekenen op een vast contract met een competitief salarispakket. Daarnaast mag je rekenen op een bedrijfswagen waarmee je je vlot verplaatst naar tal van topbedrijven. Die liggen op maximum een uurtje rijden van jouw woonplaats.

Ervaring opdoen die kan tellen

Of je nu een indrukwekkend cv wil opbouwen of jouw kennis wil doorgeven aan andere bedrijven, je ontdekt en ontwikkelt telkens nieuwe hr skills bij onze klanten.

Opvolging van H tot R

Met de My Bright Plus-app vereenvoudig je jouw professionele administratie. Je beheert er makkelijk jouw timesheets en registreert probleemloos je verlof en afwezigheden.

Dankzij mijn verschillende projectervaringen als HR Project Consultant ben ik een stuk zelfzekerder om hr-gerelateerde vragen en problemen te behandelen. Lees meer.

Ik leer zoveel nieuwe mensen kennen waardoor ik veel nieuwe onderdelen binnen human resources ontdek. En ik heb de kans om externe opleidingen te volgen via Bright Plus. Kortom, ik groei echt wel op professioneel vlak. Lees meer.

Saai zal het nooit zijn in Human Resources. Met elk project groeit mijn zelfvertrouwen ook steeds meer. Lees verder.

Groei

Met onze groeimogelijkheden blijf je je ontplooien in elke fase van je carrière

Bij Bright Plus zetten we sterk in op jouw groei. Zo voorzien we tal van trainingen, opleidingen en feedbackmomenten. Wij geloven in de waarde van gemotiveerde medewerkers en daarom voorzien we tal van groei- en opleidingsmogelijkheden binnen Outsourcing Solutions.

Ontdek je professionele groei

Wil jij ook als HR Project Consultant werken? Kom ons team versterken.