Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

RGF Staffing: wereldwijde impact dankzij lokale kracht met gevestigde en gerenommeerde merken

het Bright Plus-team

Wie we zijn

Opportunities for Life. Faster, simpler and closer to you.

RGF Staffing Belgium is de tweede grootste HR-dienstverlener op de Belgische markt met werkmaatschappijen Bright Plus, Start PeopleUniqueUSG Professionals en Solvus. RGF Staffing Belgium maakt deel uit van de Japanse Recruit Holding, een van de grootste HR-dienstverleners en -technologiebedrijven ter wereld. Recruit is een beursgenoteerde uitzendgroep die brands telt in de VS, Azië, Australië en West-Europa.

Elke dag gaan meer dan 350.000 mensen aan het werk via de gespecialiseerde merken van het RGF Staffing netwerk. Kortom, we hebben een wereldwijde impact dankzij lokale kracht met gevestigde en gerenommeerde merken.

Wat we doen

HR- en personeelsoplossingen

Een job is meer dan een middel om geld te verdienen. Het gaat om het verbinden van kandidaten en bedrijven en opportuniteiten creëren voor alle betrokkenen. RGF Staffing Belgium creëert opportuniteiten voor het leven: voor werknemers, bedrijven, overheden en de gehele samenleving.

Dit doen we samen met

icoon werknemer

meer dan 1.100 werknemers

De kennis van onze medewerkers is én blijft de kern van onze dienstverlening.

icoon van iemand die op kantoor werkt

meer dan 40.000 uitzendkrachten

Hoe meer mensen hun passies kunnen nastreven, hoe beter onze toekomst wordt.

icoon mensen die handen schudden

meer dan 6.500 klanten

Wij streven naar een wereld waar kandidaten en bedrijven kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

RGF Staffing vormt een brug van opportuniteiten

MERKEN

Verschillende merken met elk een eigen aanpak, focus en identiteit

Al sinds onze oprichting brengen we mensen en bedrijven samen, en geven we hen een waaier aan keuzes. Onze vijf merken blinken elk uit dankzij hun eigen, herkenbare identiteit. Ieder bedrijf uit de RGF-groep focust vanuit een eigen marktsegment via een specifieke expertise. Bright Plus spitst zich zo toe op meertalige professionals binnen vijf vakdomeinen

Naast die multimerkenaanpak gaat de ambitie van RGF Staffing verder. Het wil namelijk een thought leader zijn binnen de HR sector door technologie. Daarom investeert de organisatie in innovatieve diensten met toegevoegde waarde voor klanten, kandidaten en medewerkers. Zo mogen we de review- en jobsite Glassdoor en het grote vacatureplatform Indeed binnen de familie rekenen. Geen wonder dat dit van Recruit een pionier in digitale oplossingen maakt.

Overtuigd van de kennis en sterkte van onze groep?