Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Pas afgestudeerd? Vind je eerste job via Bright Young Grads

Schrijf je in

Lanceer je carrière

Pas afgestudeerd en op zoek naar een job? Of studeer je af als student dit jaar? Dan start je zoektocht naar werk en kijk je vast uit naar een gevarieerde, eerste job met groeikansen.

Bright Young Grads van Outsourcing Solutions is er om jouw eerste werkervaring op te bouwen. Zin om erin te vliegen?

twee schoolverlaters in workshop tijdens de masterclass van Bright Young Grads

Jouw voordelen

What's in it for me?

Bij Bright Young Grads heb je meteen werk gevonden met een vast contract. Wij gaan op zoek naar een eerste project bij een van onze topklanten.

Is je opdracht afgerond? Dan wacht je een nieuwe uitdaging in een ander bedrijf. Ontdek hier alle voordelen om te werken via Outsourcing Solutions!

  • Een vast contract en job vol afwisseling
  • Een snelgroeiend netwerk 
  • Een mooi salaris en leuke bedrijfswagen
  • Ervaringen in verschillende functies en bedrijven
  • Leuke events  om bij te praten met je collega-consultants
Word een Bright Young Grad

Jouw job in drie stappen

How we roll

Laatstejaarsstudent? Eerst krijg je de kans om te solliciteren en een contract te scoren. Gelukt? Dan neem je deel aan een masterclass net voor je begint te werken. Je leert er zo snel mogelijk alle kneepjes van het vak. Handig als je net afgestudeerd bent.

Daarna start je op jouw eerste job. Bij Outsourcing Solutions werk je namelijk op projectbasis bij onze klanten. Per project doe je ervaring op binnen verschillende functiedomeinen.
Zo ontwikkel je voortdurend nieuwe skills, leer je in sneltempo bij en breid je je netwerk uit.

Schoolverlater maakt kennis met Bright Young Grads

STAP 1

Hallo?

Na een geslaagd telefoongesprek en online assessment maak je kans op een vast contract.

Schoolverlaters tijdens masterclass van Bright Plus

STAP 2

Masterclass

Getekend? Proficiat! Tijdens een vierdaagse masterclass stomen wij je klaar voor je eerste project. Verwacht je aan boeiende trainingen en véél fun.

Schoolverlater wordt aangenomen op eerste job

STAP 3

Aan de slag

Tijd voor het echte werk. No stress: een topteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Nu kun je volop ervaring opdoen bij topbedrijven!

Planning

Your road to success

icoon sollicitaties open

26 juli

Applications are open!

icoon sollicitatie verzenden

26 juli - 8 oktober

Solliciteren maar!

icoon jobdag

27 oktober

Heb je een contract gescoord? Welkom bij Bright Plus! We nodigen je uit voor een online event en leveren een Bright Plus box aan huis.

icoon informeren

13 tot 15 december

Wij informeren en inspireren je tijdens onze masterclass.

icoon start op je job

TBD

Je gaat aan de slag bij Bright Plus. Of juister: bij een van onze topklanten.

Work and play

Masterclass

Een eerste job is altijd spannend. Daarom stomen wij je tijdens een Masterclass klaar voor ‘the real deal’. Via boeiende trainingen en workshops krijg je meer inzicht in je eigen talenten en train je je communicatievaardigheden.

Zo kun je vol zelfvertrouwen aan je eerste project beginnen. Of er ook ruimte is voor fun? En of! Tijdens de teambuilding en randactiviteiten staat plezier centraal.

Programma

3 dagen, 4 thema's

icoon zelfkennis

Lang leve zelfkennis

We brengen je persoonlijke drijfveren in kaart en helpen je om meer inzicht te krijgen in jouw denkpatronen en gewoonten. Zo zie je meteen waarom jouw talenten momenteel wel of niet uit de verf komen. Dankzij deze inzichten kun je je persoonlijke skills verder ontwikkelen en ontdek je hoe je beter kunt samenwerken. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid!

icoon online branding

Online branding

Jij bent met social media opgegroeid. Maar hoe zet je onlinekanalen in om van jouw loopbaan een personal brand te maken? Tijdens deze sessie leer je jezelf op de juiste manier profileren – of je nu meer business wilt genereren voor je toekomstige werkgever of jezelf wilt introduceren in netwerken.

Icoon onboarding

Onboarding Outsourcing Solutions

De onboarding-opleiding is misschien wel de belangrijkste sessie voor jou als startende Project Consultant. Je komt er alles te weten over onze organisatie, jouw job als Project Consultant en hoe wij je daarin ondersteunen. Verwacht je alvast aan heel wat praktische informatie en nuttige tips en tricks. Zo kun je goed voorbereid uit de startblokken schieten.

Icoon leiderschap

Leiderschap

Hoe zet je je kwaliteiten en talenten in om je doelen te realiseren? Dankzij deze workshop neem je je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven in eigen handen. Je leert hoe je je krachten en valkuilen kunt benutten om op een bewuste manier keuzes te maken.

Testimonials

Zij gingen je voor

foto Diego

Een spannende job met veel afwisseling, een mooie verloning én een zomervakantie zonder sollicitatiestress, dat wil toch iedereen, niet?

foto Ines

Het bootcamp was voor mij de ideale start van mijn carrière. Ik heb er niet enkel mezelf leren kennen, maar ook hechte vriendschappen gesloten.

foto Mathieu

De vierdaagse is een ervaring om nooit te vergeten. Je krijgt interessante opleidingen over LinkedIn, management drives, of persoonlijk leiderschap. Bovendien leer je ook je collega's kennen en kan je je ervaringen delen met elkaar.

foto Robin

De bootcamp was de ideale brug tussen de schoolbanken en het werkveld. Het was een leerrijke ervaring in een prachtige setting. Een aanrader voor iedereen!

foto Axelle

Wie dacht dat bijleren saai was heeft dat duidelijk nog nooit op de Bright Plus-manier gedaan!

Masterclass 2019

Sneak peak

Nog vragen?