Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Word jij onze nieuwe collega?

Onze grootste troef, dat is ons team! Bij Bright Plus werken stuk voor stuk getalenteerde en enthousiaste mensen die zich elke dag opnieuw met volle goesting inzetten voor onze klanten en kandidaten. Ja hoor, zelfs op maandag. Bovendien word je als werknemer bij Bright Plus geïnspireerd en gemotiveerd om een duurzame carrière uit te bouwen. Echt iets voor jou?

Voordelen

Als Bright Plus-medewerker geniet je van tal van voordelen

Samenwerken en collegialiteit staan bij Bright Plus centraal. Bij ons ben je geen nummer maar een gezicht, een individu, een persoon. Onze medewerkers zijn niet voor niets de ‘Plus’ in Bright Plus.

Bij Bright Plus staan samenwerken en collegialiteit centraal

Samenwerken en collegialiteit staan bij Bright Plus centraal. Bij ons ben je geen nummer maar een gezicht, een individu, een persoon. Onze medewerkers zijn niet voor niets de ‘Plus’ in Bright Plus. Daarom start iedere week met een overleg samen met  je team. In dit overleg worden alle violen gelijkgestemd, alle taken verdeeld om als team aan de resultaten van de week te werken.

Ondanks het harde werk, de uitdagende targets en de lat die we elke dag hoger leggen voor onszelf en ons team, voelt het vaak niet aan als werken. Het samenwerken met je collega’s die waarden als positivisme, professionalisme en prestatiegerichtheid even hoog in het vaandel dragen als jijzelf, maakt dat de dagen als het ware voorbij vliegen!

Bij Bright Plus is er altijd wel een reden om te vieren. Een teambuilding in de Ardennen, een waanzinnige kick-off, een gezellig etentje op restaurant, een online escape room, een zomerborrel met Outsourcing collega’s of een xmas cookie bake-off om de eindejaarsfeesten goed in te zetten. Zo doen we dat bij Bright Plus - een fijne en ongedwongen manier om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen en gezellige setting.

Een marktconform loon inclusief bedrijfswagen en tankkaart, eco- en maaltijdcheques, anciënniteitsbeloningen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering ... Dat mag je verwachten van jouw salarispakket bij Bright Plus. Daarnaast investeren we ook graag in nét dat tikkeltje meer.

Iedere dag helpen we mensen aan een nieuwe job. Een job die hen doet groeien en waar ze gelukkig van worden. En iedere dag bieden we organisaties ondersteuning. Ondersteuning waardoor ze nog beter presteren. Zo hebben wij een impact op het leven van honderden mensen. En daar worden wij gelukkig van.

Bright Plus gelooft in groei, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. We investeren dan ook volop in onze medewerkers: opleidingen, coaching, evaluatie- en feedbackmomenten, aandacht voor work-life balance, … We geven onze mensen voldoende kansen om zich te ontplooien en te groeien in hun functie. 

Bright Plus kreeg al 10 keer de titel Best Workplace. Het geheim van onze 10 bekroningen? We zijn er rotsvast van overtuigd dat onze medewerkers de ‘Plus’ zijn in Bright Plus. We geven onze medewerkers de kans om zelf iets op poten te zetten. Zin voor initiatief, leiderschap en intrapreneurship zijn geen loze woorden bij Bright Plus! Bij ons werken alle collega’s echt mee aan een betere werkomgeving.

Reizen, quality time met je familie en vrienden of een hobby waar je energie uit put: het is cruciaal om jouw work-life balance goed te bewaren. Om je daarin te steunen, stellen we ons zo flexibel mogelijk op. Denk aan thuiswerken, een onverwacht dagje verlof of een aangepast werkregime.

Of het nu gaat om voordelig naar de film te gaan, (dag)uitstapjes doen aan verminderd tarief of een computer of smartphone kopen met fikse korting: we’ve got you covered! Hoe? Met ons eigen voordelenplatform!

Nog niet overtuigd? Ontdek de 10 redenen om bij Bright Plus te werken

groeitraject

Groeien binnen Bright Plus

Bij Bright Plus geloven we in het belang training en opleiding. Aan de hand van verschillende leermethodes maken we er zelfs ons stokpaardje van. We zetten in op de groei van onze medewerkers en voorzien persoonlijke groeitrajecten voor elke consultant. 

Een greep uit ons aanbod 

 • Field coaching
 • Bright Plus Academy
 • Webinars
 • Masterclass-traject
 • Management Drives
Ontdek hoe je kan groeien

Testimonials

Bright Plus collega's aan het woord

 • Ayda Moalemi, Marketing & PA

  Dankzij de open-minded cultuur van Bright Plus kan ik mijn job 100% doen zoals ik het wil doen.

  Ayda Moalemi
  Lees Ayda's verhaal
 • Ellen Bral, District Manager

  Dat ik na 15 jaar hier nog steeds gelukkig ben en wordt uitgedaagd? Dat zegt denk ik voldoende.

  Lees Ellens verhaal
 • Florence Barbary, HR Consultant

  Ik vind het een fijn gevoel dat ik een meerwaarde ben binnen het team en dat mijn collega’s op mij kunnen rekenen.

  Lees Florences verhaal
 • Tina Roes, HR Business Partner

  Ik krijg steeds weer kansen om mijzelf te ontwikkelen

  Lees Tina's Roes
 • Liesbeth Melotte, HR Consultant

  Je merkt dat alle collega’s oprecht blij zijn dat jij deel uitmaakt van Bright Plus.

  Liesbeth Melotte, HR Consultant bij Bright Plus
  Lees Liesbeths verhaal

Overtuigd? Ontdek de interne vacatures bij Bright Plus.

bedrijfscultuur

Onze grootste troef, dat zijn onze mensen!

Join Us

We are Bright

Bij Bright Plus is het fijn werken

vacatures

Staat jouw functie er niet tussen?

Het sollicitatieproces

1

We leren je graag kennen

Vertel ons wie je bent en wat je motiveert om bij Bright Plus aan de slag te gaan. Het hr-team neemt je sollicitatie door en belt je op om je loopbaan, wensen en ambities kort te overlopen. Je kan haar alles vragen over de job, je toekomstige collega's of de bedrijfscultuur van Bright Plus.

2

We brengen jouw sterktes in kaart

Als je gesprek een succes was, vragen we om nog even een online assessment te doen. Zo krijgen we meer inzicht in je competenties, persoonlijkheid en drijfveren.

3

Tijd voor een babbel

Wij zijn enthousiast over jou en jij over ons? Dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we elkaar écht leren kennen.

4

Hello team!

Niet onbelangrijk: wie zijn je directe collega's? Je ontmoet je team en je manager en komt nog meer te weten over de functie en de samenwerking met je collega's. Iedereen overtuigd van de match? Dan ligt jouw contract klaar.

5

Welkom bij Bright Plus

En dan is het aftellen naar je eerste werkdag. Wij houden je stoel alvast warm!

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5
1 We leren je graag kennen
2 We brengen jouw sterktes in kaart
3 Tijd voor een babbel
4 Hello team!
5 Welkom bij Bright Plus

Nog vragen?

Tina
Tina
Steven
Steven
Cinthia
Cinthia