Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus is opnieuw een Best Workplace

Voor het tiende jaar op rij is Bright Plus gecertifieerd als Great Place to Work®. In 2023 staan we bovendien voor de 5e keer in de top tien van beste werkgevers voor bedrijven met minder dan 250 vaste medewerkers en mogen ons dit jaar dus opnieuw een Best Workplace noemen.

1 min. leestijd

Dit jaar is voor Bright Plus een heel bijzonder jaar. Niet enkel mogen we dit jaar 30 kaarsjes uitblazen, maar we mogen ons ook voor de 10e keer op rij een Great Place to Work en, met een 6e plaats, zelfs een Best Workplace noemen. Elk jaar gaat het Great Place to Work® Institute na in welke bedrijven het als werknemer het beste vertoeven is. De scores worden zowel gebaseerd op feedback van de eigen medewerkers als op een grondige screening van de bedrijfscultuur door de experten van Great Place to Work®. Om gecertificeerd te zijn moeten minstens 7 op 10 van de medewerkers aangeven dat hun werkgever een Great Place to Work® is.

One Bright team

Een Great Place to Work® gaat niet over welk bedrijf het mooiste kantoor heeft en waar je het meeste kan verdienen, maar wel over bedrijfscultuur. Het gaat over het vertrouwen dat werknemers hebben in hun management, de trots die ze hebben voor hun werk en de band die ze hebben met de collega’s. Het is belangrijk dat medewerkers zich herkennen in het DNA van het bedrijf, het gevoel hebben dat ze kansen krijgen om te groeien, dat ze gehoord worden en hun mening over uiteenlopende onderwerpen op een respectvolle manier kunnen communiceren. En net op deze vlakken blinkt Bright Plus uit.  

Het 'geheim' achter deze 10 bekroningen is dan ook helemaal niet moeilijk te raden. “De 'Plus' in Bright Plus, dat zijn onze medewerkers, aldus Linda Cappelle, General Manager van Bright Plus. Als organisatie zijn we er absoluut van overtuigd dat we pas succesvol kunnen zijn als we gelukkige medewerkers hebben. Daarom vinden we het belangrijk om samen met ons team te bouwen aan een organisatie waar wederzijds respect en vertrouwen centraal staan. We zetten in op persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap van eenieder binnen onze organisatie. Zin voor initiatief, leiderschap en intrapreneurship zijn geen loze woorden bij Bright Plus! Het is toch zoveel leuker wanneer een collega de ruimte krijgt om een persoonlijk succesverhaal te realiseren, te implementeren en te delen dan wanneer je alles ‘van hogerhand’ opgelegd krijgt?" Bij ons werken alle collega’s dagelijks mee aan een Great Place to Work.

Bright Plus blijft verbeteren

We zijn bijzonder blij met deze bekroning en erkenning die we te danken hebben aan de inzet en het enthousiasme van al onze medewerkers. Het geeft aan dat zij zich goed voelen binnen onze organisatie, maar het label is zeker geen doel op zich. “Nog belangrijker is voor ons de terugkoppeling die volgt uit de deelname. Deze nemen we steeds met heel veel aandacht door, en we gaan er ook echt mee aan de slag. Een groep medewerkers denkt na over mogelijke verbetervoorstellen en hun ideeën worden gerealiseerd, na een toets op haalbaarheid.

Dit niet enkel naar aanleiding van de Great Place to Work bevraging maar ook op basis van de feedback die we doorheen het jaar vanuit het onze medewerkers ontvangen.  Zo wordt onze kans op succes gevoelig groter! Dit zorgt ervoor dat Bright Plussers mee kunnen nadenken over thema’s die bij hen leven, zoals mobiliteit, thuiswerk, inclusie en duurzaamheid." Aldus Linda Cappelle.

Het winnen van een Best Workplace titel heeft heel wat ‘Plus’-punten. Onze erkenning als Great Place to Work toont aan dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen en dat we met hen een samenwerking op de lange termijn willen opbouwen. Daarnaast is het ook voor onze klanten fijn dat ze kunnen samenwerken met enthousiaste medewerkers. Iemand die zich goed voelt in zijn vel, straalt dit ook uit en gaat 200% voor elke opdracht.