Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus mag zich al voor de 9e keer een Great Place to Work noemen

Bright Plus is door Great Place to Work® al 8 keer verkozen tot een van de 10 beste bedrijven om voor te werken in België. En dit jaar mogen we ons met trots Great Place to Work® certified noemen!

1 min. leestijd

Een Great Place To Work, dat word je niet zomaar. Via een anonieme vragenlijst evalueren je medewerkers het management, de bedrijfscultuur en de mate van vertrouwen die er heerst. Verder wordt ook jouw HR-beleid onder de loep genomen door de experten van het Great Place to Work-instituut en Vlerick Business School.

We zijn een organisatie waarbij veel belang gehecht wordt aan de feedback die onze collega’s geven. Zij zijn de Plus in Bright Plus en samen creëren we een prettige werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn en elke dag opnieuw kan groeien.

Een titel waar we trots op zijn

Intussen is de bevraging afgerond, de analyse is gebeurd en onze medewerkers hebben hun mening gegeven. Wat blijkt? Ook het komende jaar mag Bright Plus zich Great Place to Work noemen. We zijn enorm trots op deze titel. Het zijn namelijk onze schitterende medewerkers die de bedrijfscultuur van Bright Plus zo uniek maken. Linda Cappelle, algemeen directeur bij Bright Plus licht toe: “We zijn een organisatie waarbij veel belang gehecht wordt aan de feedback die onze collega’s geven. Zij zijn de Plus in Bright Plus en samen creëren we een prettige werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn en elke dag opnieuw kan groeien. “

Wil jij ook deel uitmaken van onze Great Place to Work? Lees hier alles over werken bij Bright Plus.